Yurtdışı uçak biletini tek fiyattan almak için sadece 2 gününüz var! Pegasus kampanya startını verdi

Uçak bileti almak isteyenlere müjdeli haber Pegasus’tan geldi. Özellikle yurtdışı uçuşlarını kampanya kapsamına alan Pegasus, tek fiyat tarifesinden uçuşlara başladı.

Bankacılık sektörünün vazgeçilmez kampanyaları olan alışveriş kampanyaları, son zamanlarda tüm sektörleri sarmaya başladı. Artan maliyetler nedeniyle her sektörde yaşanan ufak tefek müşteri kayıplarının önüne geçmek isteyen ünlü markalar, kampanyalarını arka arkaya gerçekleştirir hale geldi. Bu sektörlerden biri olan havayolu taşımacılığı ise, kampanyaların en çok gerçekleştirdiği sektörlerden biri olarak karşımıza çıkmaya başladı.

Havayolu taşımacılık sektörünün önemli temsilcilerinden biri olan Pegasus, sık sık gerçekleştirdiği uçak bileti kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Bu kapsamda yurtdışı uçuş tarifelerini tek fiyata sabitleyen Pegasus, sadece birkaç gün devam edecek olan kampanyasını devreye soktu. Kampanya şartlarını da belirlemiş olan Pegasus, kampanyandan yararlanmak isteyen müşterilerinin taşıması gereken şartlara ilişkin de bilgi verdi.

PEGASUS’TA YURTDIŞI UÇUŞLARI İÇİN SABİT TARİFE VAR

Yeni bir kampanya başlatmış olan Pegasus, 29 Ocak 2023 tarihine kadar alınacak 1 Mart ile 8 Haziran 2023 uçuş tarihli yurt dışı biletlerini tek bir tarife sabitledi. Bu kapsamda sadece BolBolllulara özel bir kampanya düzenlemiş olan Pegasus, seçili yurtdışı uçuşlarında fiyatların kampanya süresince 12 Euro artı vergilerden başlayan fiyatlarla satışa çıktığını duyurdu.

Kampanyası kapsamında sadece internet sitesi ve Pegasus Mobil üzerinden alınacak biletlere tek tarife uygulayacak olan Pegasus, kampanyayı 75.000 adet koltuk ile sınırlandırdı. Bu kapsamda Pegasus, son bilet alma anını 29 Ocak 2023 tarihi saat 23.59 olarak duyurdu.

PEGASUS, KAMPANYA ŞARTLARINA İLİŞKİN BİLGİ VERDİ

Yurtdışı uçak biletini tek fiyattan almak için sadece 2 gününüz var! Pegasus kampanya startını verdi

Kampanya şartları kapsamında bir yazılı açıklama gerçekleştirmiş olan Pegasus, kampanyadan yalnızca Pegasus BolBol üyesi olanların yararlanabileceğini bildirdi. Bu kapsamda kampanya tarihleri içerisinde Pegasus BolBol üyesi olanların da kampanya kapsamına gireceğini hatırlatan Pegasus, kampanyanın direkt uçuşlar için geçerli olduğunun altını çizdi. Kampanya kapsamında sadece ‘Süper Eko’ koltuk veren Pegasus, bilet fiyatı üzerine eklenecek ek hizmetlerin ise ek maliyet olduğunu hatırlattı. Öte yandan Pegasus, vergilere ilişkin şu açıklamayı paylaşarak, başlangıç fiyatının üzerine eklenecek maliyeti ortaya çıkardı:

“Vergiler ilgili tarifeli uçuşlar ile ilgili olarak seyahat gerçekleştirilen havalimanı/terminal işletmecisine geçerli tarifeler uyarınca ödenen yolcu servis ücreti veya benzer içerikli maliyet/vergi kalemlerini kapsar.”

Yurtdışı uçak biletini tek fiyattan almak için sadece 2 gününüz var! Pegasus kampanya startını verdi ile ilgili etiketler Pegasus Hava Yolları uçak bilet
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.