'Yurt müdürü şort giydiği için öğrenciye saldırdı' denilmişti... Gerçek bambaşka çıktı!

Kocaeli'deki KYK yurdunda kalan bir öğrenci tarafından paylaşılan video sosyal medyada kara propagandaya dönüşürken, olayın çarpıtıldığı ortaya çıktı. Yayınlanan videoda yurt müdürünün şort giydiği gerekçesiyle öğrenciyle tartıştığı belirtilirken olayın iç yüzünün 'sigara' olduğu anlaşıldı.

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bulunan KYK yurdunda kalan bir öğrenci tarafından paylaşılan video sosyal medyada yine provokasyon sebebi haline getirildi.

'ŞORT GİYDİĞİ İÇİN SALDIRDI' DENİLMİŞTİ...

Söz konusu videoda müdürün öğrenciye şort giydiği için saldırarak fiziksel şiddet uyguladığı ileri sürüldü. İddialar ve görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Solak medya ise olayı provoke ederek sosyal medyada kara propagandaya çanak tuttu.

Ancak işin aslı sonradan ortaya çıktı. Gebze KYKY Yurt Müdürü Mustafa Bilgiç, olayın öğrencinin çarpıtması olduğunu söyledi.

"ÖĞRENCİ ODASINDA SİGARA İÇİYORDU"

Yurt odasında sigara içtiği tespit edilen öğrenciye ceza uygulamak için odasına çağırdığını söyleyen Yurt Müdürü Bilgiç, “Öğrenci odasında sigara içiyordu. Denetimlerde bu durum tespit edilmiş, biz de hakkında işlem uygulayacaktık. Odaya geldiğinde kendisi saygısızca tavırlar sergiledi, ben de birkaç kez odadan çıkmasını istedim. Tavırları devam etti. Sonra da telefon kamerası ile kayda almaya başladı. Gerisi zaten gözüktüğü gibi” dedi.


"BENİM AĞZIMDAN ŞORT KELİMESİ ÇIKMIYOR"

Saldırı ve şiddet iddialarını da yalanlayan Mustafa Bilgiç, “Yayınlanan görüntülerde de her şey ortada, bırakın şiddeti saldırıyı bir temasım bile yok öğrenciye. Bunların da şort yüzünden olduğu söylenmiş. Ben spor yapan bir insanım, sporda da sosyal yaşamımda da şort giyen bir insanım. Benim ağzımdan şort kelimesi çıkmıyor” ifadelerini kullandı.

Paylaşılan görüntülerde de Yurt Müdürü Mustafa Bilgiç’in, öğrenciye temasta bulunmadığı da gözüküyor.

'Yurt müdürü şort giydiği için öğrenciye saldırdı' denilmişti... Gerçek bambaşka çıktı! ile ilgili etiketler KYK Öğrenci şort
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.