Yurt Gazetesi kepenk kapattı!

CHP'nin yayın organları arasında yer alan Yurt gazetesi koronavirüs salgını nedeniyle maliyeti karşılanamadığını gerekçe göstererek gazetenin yayınlanmasını durdurduğunu açıkladı. Yazılı bir açıklama yapan Genel Yayın Yönetmeni Ali Rıza Özkan, internet sitesinin ise yayınlarını sürdüreceğini söyledi. Gazetenin sahibi Durdu Özbolat, TELE!'in kurucu Genel Yayın Müdürü Merdan Yanardağ'ı kendisini dolandırmakla suçlamıştı.

CHP'nin yayın organlarından Durdu Özbolat'ın sahibi olduğu Yurt gazetesinin basımı koronavirüs salgını nedeniyle oluşan maliyet gerekçe gösterilerek durduruldu.

Genel Yayın Yönetmeni Ali Rıza Özkan'ın imzasıyla yayınlanan "Zorunlu Açıklama" başlıklı yazıda gazete basımının koronavirüs salgın tehlikesi geçinceye kadar durdurulduğu belirtildi.

Yapılan açıklama şöyle:

"Koronavirüsü nedeniyle alınması zorunlu tedbirlerin en fazla olumsuz etkilediği sektörlerin başında basın gelmektedir. Biz her gün, tüm özverimizle gazette bassak dahi okurun gazeteye ulaşması büyük oranda kısıtlanmış ve yeni tedbirlerle daha da kısıtlanması önerilmektedir. Bu koşullarda oluşan maaliyet zararını karşılamamız mümkün değildir.

Yurt gazetesi okuru çok iyi bilmektedir ki bizi finanse eden herhangi bir finans veya siyasi kuruluş yoktur. Gücümüz bağımsızlığımız ve gerçeğe olan aşkımızdan geliyor. Ancak bu koşullarda gazete baskımızı sürdürecek güce sahip değiliz. O nedenle gazetemizin baskısını koronavirüs salgın tehlikesi geçinceye kadar durdurmaya karar verdik. İnternet haber sitemiz yayınına devam edecektir."

Yurt Gazetesi kepenk kapattı!

ÖZBOLAT MERDAN YANARDAĞ'I SUÇLAMIŞTI

Gazetenin sahibi Durdu Özbolat, geçtiğimiz günlerde Tele1'in sahibi Merdan Yanardağ'ı kendisini dolandırmakla suçlamıştı. 

Özbolat, Yanardağ'a "Benden çaldıklarınla mı kanalı kurdun, FETÖ'cü Akın İpek'ten aldıklarınla mı?" diye sormuştu. Özbolat, Yanardağ tarafından dolandırıldığına ilişkin iddialarıyla ilgili belgeleri de Yurt gazetesinde yayınlamıştı.

 

Yurt Gazetesi kepenk kapattı! ile ilgili etiketler durdu özbolat yurt gazetesi Merdan Yanardağ tele 1
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.