Yurt dışından tatile gelen doktor rafting yaparken sulara kapıldı

Mersin'de bulunan Göksu Irmağı'nda rafting yapan Nöroloji Uzmanı Dr. Savaş Erçal, botun devrilmesi sonucu akıntıya kapıldı. Yurt dışından tatile gelen doktorun cansız bedeni bulundu.

Mersin'in Mut ilçesinde bulunan Göksu Irmağı'nda bu öğle saatlerinde acı bir olay yaşandı.

Yurt dışından tatile gelen doktor rafting yaparken sulara kapıldı

Yurt dışında nöroloji uzmanı olarak görev yapan 64 yaşındaki Dr. Savaş Erçal, rafting yaparken, botun devrilmesiyle akıntıya kapıldı.

Yurt dışından tatile gelen doktor rafting yaparken sulara kapıldı - Resim : 2

Olayı görenler, durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Bölgede arama yapan ekipler, Erçal'ın cansız bedenine ulaştı. Sudan çıkarılan Erçal'ın cansız bedeni, otopsi için Mersin Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

DHA

Yurt dışından tatile gelen doktor rafting yaparken sulara kapıldı ile ilgili etiketler Mersin Göksu Irmağı rafting boğulma Savaş Erçal
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.