Yurt dışından geldi önce dövdü, sonra tecavüz etti!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde aynı ülke vatandaşı turisti darbettiği ve cinsel saldırıda bulunduğu öne sürülen İngiliz zanlı, tutuklandı.

İngiltere vatandaşı E.L.H, İçmeler Mahallesi’ndeki kaldığı eve zorla giren aynı ülke vatandaşı Declan Tyrone Marshal''ın (27) kendisini darbettiğini ve cinsel saldırıda bulunduğunu öne sürerek polise şikayette bulundu.

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, şüpheliyi kaldığı otelde gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Declan Tyrone Marshal', “kasten yaralama” ve “cinsel saldırı” suçlamasıyla tutuklandı.

Declan Tyrone Marshal'ın, ülkesinde uyuşturucu madde satmak suçundan yattığı cezaevinden izinli olarak çıktığı belirlendi.

Ailesini görmek için bir hafta izin almasına rağmen Marmaris'e tatile geldiği öğrenilen Marshal'ın, İngiltere'de karıştığı uyuşturucu satmak ve darp gibi çok sayıda suçtan sabıkalı olduğu öğrenildi.

Yurt dışından geldi önce dövdü, sonra tecavüz etti! ile ilgili etiketler Marmaris ingiliz turiste tecavüz ingiliz tecavüzcü tutuklandı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.