Yunus Mallı'dan Trabzonspor'a 3.5 yıllık imza

Trabzonspor, milli futbolcu Yunus Mallı ile 2,5+1 yıllık anlaşma sağlandığını duyurdu. Bordo-mavili kulüp, futbolcunun Medical Park Stadı'nda çekilen fotoğraflarını yayınladı ve transfer detaylarını paylaştı. Yunus'un yıllık ücreti TL cinsinden ödenecek.

Trabzonspor, yeni transferi Yunus Mallı transferini bu videoyla açıkladı. Gurbetçi futbolcuya 3.5 yıllık imza attıran Bordo-Mavililer, 29 yaşındaki orta saha oyuncusu için Bundesliga ekibi Wolfsburg'a bonservis bedeli ödenmedi. Futbolcunun kalan 6 aylık alacağına karşılık sözleşme karşılıklı olarak feshedildi.

Transferin detaylarını paylaşan Bordo-Mavili kulüpten yapılan açıklamada "Anlaşmaya göre oyuncuya 2020-2021 futbol sezonu için 4 milyon 465 bin lira garanti ücret, 2021-2022 futbol sezonu için 8 milyon 930 bin lira garanti ücret, 2022-2023 futbol sezonu için 8 milyon 930 bin lira garanti ücret ödenecektir" denildi.

Açıklamada, opsiyon hakkının kulüp tarafından kullanılması halinde ise futbolcuya 2023-2024 sezonu için 13 milyon 395 bin lira garanti ücret verileceği ve TÜFE+ÜFE oranı uygulanarak ödeme yapılacağı belirtildi.

Transfer nedeniyle futbolcuya 2 taksit halinde toplamda 11 milyon 162 bin 500 lira imza ücreti de ödenecek. Yunus Mallı, bir başka kulübe satılırsa, satış bedelinin yüzde 20'sini de alacak. 

BİZE HER YER TÜRKİYE, HER YER TRABZON

Mallı, Medical Park Stadı'nda 29 numaralı formayı giyip, açıklamada bulundu. Taraftarlara seslenen yıldız isim, "Ülkemin, Türkiye'min formasını gururla giydim. Şimdi Trabzonspor'umuzun formasını da büyük bir onurla giyeceğim. Bize her yer Türkiye, bize her yer Trabzon" dedi. Stadı da gezen milli futbolcunun videosu, kısa sürede çok sayıda beğeni aldı.

Yunus Mallı'dan Trabzonspor'a 3.5 yıllık imza - Resim : 3

Yunus Mallı'dan Trabzonspor'a 3.5 yıllık imza ile ilgili etiketler Trabzonspor Yunus Mallı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.