Yunus Günçe, Buse Varol ile dizilerde öpüşmediği için evlendiğini söyleyen Alişan'ı ti'ye aldı

Sinema ve dizi oyunucusu, sunucu Yunus Günçe, Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla ünlü sanatçı Alişan'ın açıklamalarını ti'ye aldı. Buse Varol ile dizilerde öpüşmediği için evlendiğini açıklayan Alişan'a tepkiler gelmeye devam ederken Günçe'nin konu ile ilgili yaptığı yorum ise dikkat çekti.

Şarkıcı, sunucu ve oyuncu Alişan'ın 'evlilik' itirafı günlerdir magazin gündeminde en çok konuşulan konular arasındaki yerini koruyor. 2018 yılında nikah masasına oturduğu eşi ve çocukları Eliz ile Burak'ın annesi Buse Varol için "Bir dizide öpüşme rolü olsa izin verir misin?" sorusuna "Zaten bugüne kadar öpüşmediği için seçtim Buse'yi" şeklinde cevap veren Alişan tepki çekti. Evlilik itirafıyla gündem olan ve sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştiri yağmuruna tutulan 45 yaşındaki Alişan'ı oyuncu Yunus Günçe ti'ye aldı.

2016 yılında katıldığı Survivor yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran ve Survivor'da birlikte mücadele ettiği Işık Selin Kuyumcu ile 2018 yılında nikah masasına oturan oyuncu Yunus Günçe, Alişan'ın gündem olan ve tepki toplayan sözleriyle ilgili şaşırtan bir paylaşımda bulundu.

Yunus Günçe, Buse Varol ile dizilerde öpüşmediği için evlendiğini söyleyen Alişan'ı ti'ye aldı

Alişan ile aynı yaşta olan meslektaşı Yunus Günçe , Twitter hesabından ''Ben de bugüne kadar hiçbir dizide öpüşmedim. Alişan benimle de evlenebilirmiş!'' şeklinde bir paylaşımda bulundu.

 yunus günçe

2014 yılında Hürriyet Gazetesi'nde röportaj veren Yunus Günçe, o dönem internetten yaptığı 'Yunus Günçe Rehab' adlı yayınıyla ilgili Alişan'la çekiştiğini söyleyip şu ifadeleri kullanmıştı: ''Ben televizyoncuyum, Alişan’la filan çekiştiğim bir kategori bu.. O yüzden zorlanıyorum, onu geçmem mümkün değil, bunu gerçekten inanarak söylüyorum. Çünkü baskın ve geçerli olan onun metodu, yapacak bir şey yok.''

 

 

 

Yunus Günçe, Buse Varol ile dizilerde öpüşmediği için evlendiğini söyleyen Alişan'ı ti'ye aldı ile ilgili etiketler Alişan Buse Varol Yunus Günçe Twitter
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.