Survivor Yunus Emre kim? Yunus Emre Karabacak kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Evli mi?

Survivor Yunus Emre Karabacak kimdir takipçiler tarafından aranmakta. Survivor 2021 yarışmasının gönüllüler takımında yer alan isimlerinden Yunus Emre Karabacak kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi, ne iş yapıyor, instagram hesabı nedir gibi detayları sizler için hazırladık.

Survivor 2021 yarışmacılarından Yunus Emre Karabacak en dikkat çeken isimlerden birisi oldu. Ocak ayı ilk haftasında başlayacak Survivor 2021 yarışmasında gönüllüler takımında yer alan yarışmacılardan birisi olan Yunus Emre Karabacak, Kırkpınar güreşlerinde 3 kez dereceye girdi.

YUNUS EMRE KARABACAK KİMDİR?

Survivor 2021 gönüllüler takımında yer alan Yunus Emre Karabacak, kendisi hakkında merak edilen tüm detayları takipçileri ile paylaştı.

Survivor Yunus Emre Karabacak

11 Şubat 1980 tarihinde Erzurum’da dünyaya gelen Yunus Emre Karabacak, Bursa’da yaşıyor. Yaklaşır 20 senedir güreş yapan Yunus Emre Karabacak, yıldızlar gençler Türkiye’de ve Kırkpınar’da 3 kez dereceye girdi.

Lise eğitimini Atatürk Anadolu lisesi spor bölümünde tamamlayan Karabacak, Balıkesir üniversitesi BESYO antrenörlük bölümünden mezun oldu.

Survivor Yunus Emre Karabacak

2015 yılında üniversiteler arası Türkiye şampiyonluğu olan Yunus Emre Karabacak halen daha Bursa Osmangazi spor kulübünde spor hayatına devam etmekte.

Yunus Emre Karabacak, Instagram’da 2.626 takipçisi bulunan @yunusemrekarabacakkk hesabını kullanıyor.

Survivor Yunus Emre kim? Yunus Emre Karabacak kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Evli mi? ile ilgili etiketler survivor 2021 Yunus Emre Karabacak Survivor Yunus Emre Karabacak Survivor gönüllüler Yunus Emre Karabacak
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.