Yunanistan’ın gizli planı sızdı… ‘Türkiye karşı konsept olarak drone savarın savarını düşünüyor!’

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sorularını canlı yayında yanıtladı...

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demirin SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sıcak gündeme ilişkin sorularını cevapladığı ‘Metehan Demir ile Gündem’in yeni bölümünde, MİT’ten Gara’da PKK-HPD konseyi üyesi terörist Hanım Demir’i etkisiz hale getirdiği nokta operasyon, Haziran ayı enflasyon rakamı ile memur ve emeklinin alacağı zam oranı, adaları silahlandırmaktan vazgeçmeyen Yunanistan’ın sır gibi sakladığı planında İsrail detayı, NATO Zirvesi’nde imzalanan İsveç - Finlandiya - Türkiye mutabakatı sonrası İsveç’teki teröre destek eylemlerini konuştu.

''OPERASYONLAR MİT TARAFINDAN DAHA FARKLI KONSEPTLE YAPILMAYA BAŞLANDI. BİRKAÇ OPERASYONDUR MİT'İN IRAK'A SIZAN ÖZEL TİMLERİ OPERASYONLARI GERÇEKLEŞTİRİYOR''

Metehan Demir, ‘’PKK/YPG'nin üst düzey yöneticilerinden biri. Bu operasyonlar son zamanlarda MİT tarafından daha farklı konseptle yapılmaya başlandı. Birkaç operasyondur MİT'in Irak'a sızan özel timleri operasyonları gerçekleştiriyor.

‘’MAAŞLARI ENFLASYONA KARŞI KORUYABİLMELİYİZ''

Önemli olan gelen zammın enflasyona ve artan kurlara eriyip gittiğini görmemek. Maaşları enflasyona karşı koruyabilmeliyiz. Dolar ve euro öngörülebilir olmalı. Maaşlar erimemeli ve enflasyonu tetiklememeli. Bunların önüne geçersek bu işi bitiririz.

‘’TÜRKİYE YUNANİSTAN'IN ALDIĞI HER NEFESİ HİSSEDİYOR''

Yunanistan çok sapıttı. Türkiye F-35 programından çıkarıldığı için ortadaki boşluğun giderilmesi için bu adımı atmak zorundayız. Türkiye karşı konsept olarak drone savarın savarını düşünüyor. Her yerde tedbir alındı. Türkiye Yunan'ın aldığı her nefesi hissediyor.

‘’İSVEÇ VE FİNLANDİYA VERDİKLERİ SÖZÜ TUTMAYACAKLAR''

İsveç ve Finlandiya verdikleri sözü tutmayacaklar. Enteresan bir süreç olacak. ABD'nin zorlamasıyla olaya kaza süsü verebilirler.'' ifadelerini kullandı.

'Metehan Demir ile Gündem'in tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Yunanistan’ın gizli planı sızdı… ‘Türkiye karşı konsept olarak drone savarın savarını düşünüyor!’ ile ilgili etiketler Metehan Demir Yunanistan İsrail drone metehan demir ile gündem

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.