Yunanistan'dan Türkiye'ye skandal suçlama

İdlib'de düzenlenen ve 34 askerimizin şehit olduğu alçak saldırı sonrası Türkiye sınır kapılarını mültecilere açtı. Kararın ardından binlerce göçmen Yunan sınırına akın ederken, Yunanistan Savunma Bakanı Alkiviadis Stefanis, "Türkiye onları durdurmamakla kalmıyor aynı zamanda onlara yardım da ediyor" ifadeleriyle skandal bir suçlamada bulundu.

İdlib'deki hain saldırı sonrasında Ankara'nın sınırları açma kararı, Yunanistan'da paniğe neden oldu. Yunanistan Savunma Bakanı Yardımcısı Alkiviadis Stefanis Türkiye hakkında skandal bir suçlamada bulundu. Stefanis açıklamasında, "Sınırımızda dün 9.600 girişim ihlali oldu" ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE ONLARA YARDIM EDİYOR"

Stefanis, "Dün sınırlarımızda 9.600 ihlal yaşandı bunların hepsini başarıyla çözdük. Türkiye onları durdurmamakla kalmıyor aynı zamanda onlara yardım da ediyor" iddiasında bulundu.

Uluslararası Göçmen Organizasyonu isimli kuruluşun rakamlarına göre Türkiye-Yunanistan sınırında yaklaşık 13 bin insan bulunduğu belirtildi.

Yunanistan'dan Türkiye'ye skandal suçlama ile ilgili etiketler göçmen Mülteci Yunanistan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.