Yunanistan’dan Galatasaray’a skandal tavır!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

BOZKURT: ‘BENDEN İYİ TAŞERON BULAMAZLAR’ DİYEN YUNANİSTAN, HER ALANDA BUNU YAPIYOR. ÇÜNKÜ YAPTIĞI YANINA KAR KALIYOR.

Ceyhun Bozkurt, ''Benden iyi taşeron bulamaz diyor Yunanistan. O yüzden diplomaside, sanatta, sporda istediği her alanda bunu yapıyor çünkü yaptığı yanına kar kalıyor. Galatasaray kulübü, ben çok iyi Fenerbahçeliyim bu Fenerbahçe’nin de başına gelebilir, Beşiktaş’ın da başına gelebilirdi, Adana Demirspor’un da başına gelebilirdi. Galatasaray, Avrupa’da Türkiye’nin temsilinde çok önemli başarılara yani bir marka haline gelmiş kulübümüz. Galatasaray olduğu için değil, Türk takımı olduğu için o muameleye maruz bırakılıyor. Bu da yanına kar kalınca bu kadar pervasız. Yıllarca Kıbrıs’ta Doğu Akdeniz ülkesi olmayan Yunanistan, Doğu Akdeniz’de hak talep ediyor. Böyle bir ülkeden bahsediyoruz. Ben çok net bir şey söyleyeceğim iddialı olacak ama hep bunu şöyle Türkiye – İsrail ilişkilerinde söylüyorum Batı ilişkilerinde de söylüyorum biraz şöyle algılayanlar var hep bizden kaynaklı tepki gösterelim. Tepkimizi gösteriyoruz zaten ama gücü elimize alıp o güçle bu pervasız saldırganları bertaraf etmedi. Buna askeri güç diyebilirsin, askeri güç, ekonomik güç ve diplomatik güç boyutu da var. Bizim donanmamız Doğu Akdeniz’de, Ege’de gezecek, askeri olarak gücünü göstereceksin. Ekonomik olarak gücünü göstereceksin, siyasi olarak bunu ezebilecek güce erişeceksin. Ondan sonra Yunanistan’ın açıkça söyleyeyim, kafasına vuracaksın artık bunlara girme diyeceksin çünkü benzerini Batı Trakya Türklerine de yapıyorlar. Zulüm yapıyorlar. Oradaki her türlü Türklerin haklarını gasp ediyorlar. Bizim Kürt kökenli yurttaşlarımız iki, üç tane Ermeni vatandaşlarımızın bizim zenginliğimiz olan Ermeni vatandaşlarımızın ibadet yerine gittiler saygısızlık yaptılar. Hepimizin yüreği yandı, ayağa kalktı hepimiz. Bir Kürt kökenli vatandaşımızın haksız yere burnu kanasa ayağa kalkarız. Bize bunlar üzerinden ders vermeye kalkarlar ama Batı Trakya Türkleri üzerinden tek kelime etmezler.''

“YUNAN DEVLETİ O MAŞA, PİYON ÖZELLİĞİNİ KORUDUKÇA BU TÜR TERBİYESİZLİKLER YAPAR! GALATASARAY ÇOK YERİNDE TAVIR SERGİLEDİ.”

Ceyhun Bozkurt, ''Her alanda sorunlu bir ülke var, sorunlu bir komşu var. Halkıyla hiçbir problemiz yok. Yunan halkıyla Türk halkının bir problemi yok, Yunan halkının da bizimle problemi yok. Adamlar hatta kendi hükümetlerini eleştiriyor. Siz kendi işinize bakın. Şu ekonomiyi düzeltin diyor mesela ama Yunan Hükümeti o maşa, piyon, taşeron özelliğini koruduğu müddetçe bu tür terbiyesizlikler, ahlaksızlıklar yapan yaptığı yanına kar kalır. Yanına kar kalmaması için bizim çok güçlü olmamız gerekiyor. Güce odaklanmamız gerekiyor. Kendi haklarımızı çok daha net kollayabilelim diye. Galatasaray kulübümüzü de geçmiş olsun. Çok güzel yerinde bir tavır sergilemişler. Maçı oynamadan gelmişler çok doğru bir tutumdur.” ifadelerini kullandı.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Yunanistan’dan Galatasaray’a skandal tavır! ile ilgili etiketler Galatasaray Yunanistan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.