Yunanistan'dan Akdeniz'i ısıtacak Türkiye adımı!

Akdeniz'de Türkiye ile gerilimi tırmandıran Yunanistan'dan yine büyük kriz yaratacak bir adım geldi. Yunan fırkateyni HS Nikiforos Focas, Barbaros sismik araştırma gemisini izlemekle görevlendirilerken, Türkiye'nin Büyükelçilik Müsteşarı da Yunanistan Dışişleri Bakanlığı’na çağrıldı.

Türkiye’yi Doğu Akdeniz’de 41 bin kilometrekarelik kıta sahanlığına hapsetmek isteyen Yunanistan, Akdeniz işgalinde, iki ülke arasında büyük kriz yaratacak adımlar attı.

Yunan fırkateyni HS Nikiforos Focas, Barbaros sismik araştırma gemisini izlemekle görevlendirildi.

TÜRK SAVAŞ GEMİLERİ REFAKATE ALDI
Barbaros gemisinin faaliyetlerine yönelik olarak Büyükelçiliğimiz Müsteşarı Yunanistan Dışişleri Bakanlığı’na çağrıldı.

Türkiye, bu açık savaş tehdidine yanıt vermeye hazırlanırken Barbaros gemisi, Türk savaş gemileri, hücumbot ve denizaltılarımızın refakatine alındı.

Öte yandan bir Yunan sitesi, Barbaros Hayrettin Paşa sismik gemisinin Kıbrıs'ın batısında olduğuna dair radar görüntülerini paylaştı.

Yunanistan'dan Akdeniz'i ısıtacak Türkiye adımı! ile ilgili etiketler Yunanistan Barbaros Hayrettin Paşa sismik gemisi akdenizde arama
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.