Yunanistan'a kaçmaya çalışan 10 kişi yakalandı: Aralarında FETÖ elebaşı Gülen'in yeğeni de var

Millİ Savunma Bakanlığı yasa dışı yollarla Yunanistan’a geçmeye çalışan 10 şahsın yakalandığını duyurdu. Yakalanan isimlerden 5'inin FETÖ terör örgütü üyesi olduğu ve içlerinde Fetullah Gülen’in yeğeni Sümeyye Gülen'in de olduğu belirtildi.

Milli Savunma Bakanlığı yasa dışı yollarla Yunanistan’a geçmeye çalışan 10 şahsın yakalandığını duyurdu. Yakalananlardan 5'inin FETÖ üyesi olduğu ve içlerinde Fetullah Gülen’in yeğeni Sümeyye Gülen olduğu açıklandı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Yasa dışı yollarla Yunanistan'a geçmeye çalışan 10 şahıs, hudut birliklerimiz tarafından yakalandı. Yapılan incelemede yakalanan şahıslardan 5'inin FETÖ terör örgütü üyesi olduğu, aralarından birinin de terörist başı Fetullah Gülen'in yeğeni Sümeyye Gülen olduğu belirlendi."

Yunanistan'a kaçmaya çalışan 10 kişi yakalandı: Aralarında FETÖ elebaşı Gülen'in yeğeni de var ile ilgili etiketler Yunanistan FETÖ Milli Savunma Bakanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.