Yunanistan yeni yıla provokasyonla girdi

Yunanistan, yeni yıla da provokasyonlarla girdi. Yunan Genelkurmay Başkanı Konstantinos Floros, Kalalimnos Adası'nı ziyaret ederken Savunma Bakan Yardımcısı Alkiviadis Stefanis de yeni yılı, Lozan Anlaşması'na göre silahlandırılması yasak olan Bulamaç Adası'nda geçirdi.

Yunan Genelkurmay Başkanı Konstantinos Floros yılın son gününde Akdeniz'deki Girit, Kerpe (Karpathos) ile Antalya'nın Kaş ilçesine 1.8 mil uzaklıktaki Kızılhisarlı (Meis) ve Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Gümüşlük Mahallesi açıklarındaki Kardak Kayalıkları'na sadece 2 mil uzaklıktaki Kalalimnos Adası'ndaki askeri birlikleri ziyaret etti.

TÜRKİYE'Yİ ARKASINA ALARAK FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

Sözcü'den Yaşar Anter'in haberine göre Kalalimnos Adası'ndaki gözetleme kulesinde askerlerle bir araya gelen Floros, kuvvet komutanları ve askerlerle birlikte Kardak Kayalıkları'nı ve Türkiye'yi arkasına alarak fotoğraf çektirdi.

Konstantinos Floros, askeri bota binerek Turgutreis ve Yalıkavak açıklarında bir süre denizde seyretti.

Yunanistan yeni yıla provokasyonla girdi

YILBAŞINI ASKERLERLE GEÇİRDİ

Yunanistan Savunma Bakan Yardımcısı Alkiviadis Stefanis'in de yeni yılı, Lozan Anlaşması'na göre silahlandırılması ve imara açılması yasak olan Didim'in 2 mil uzağındaki Bulamaç (Farmakonisi) Adası'nda geçirdiği ortaya çıktı.

Yunanistan yeni yıla provokasyonla girdi - Resim : 2

GÖZETLEME KULESİNDEN HAREKETLİLİĞİ İZLEDİ

Stefanis'in geceyi 80 askerin bulunduğu birlikte geçirdiği, gözetleme kulesinden Ege'deki hareketliliği izlediği belirtildi. Stefanis Bulamaç Adası gözetleme kulesi önünde Türkiye'yi arkasına alarak silahlı askerlerle fotoğraf çektirip hesabından yayınladı.

Yunanistan yeni yıla provokasyonla girdi - Resim : 3

 

Yunanistan yeni yıla provokasyonla girdi ile ilgili etiketler Yunanistan Türkiye silah Genelkurmay provokasyon Lozan savunma bakanı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.