Yunanistan sınırında son durum! Özel harekat polisleri Meriç'te zodyak botla devriyeyi sıklaştırdı

Edirne'den geçtikleri Yunanistan'da şiddet uygulanarak geri gönderilen göçmenler için görevlendirilen ve önceki gün çalışmaya başlayan tam donanımlı 1000 özel harekat polisi, sınırı oluşturan Meriç Nehri'nde zodyak botlarla devriyeleri artırdı.

Edirne'den geçtikleri Yunanistan'da göçmenlerin şiddete uğrayıp para ve değerli eşyaları alındıktan sonra zorla geri gönderilmesi üzerine Türkiye sınır boyunda 1000 özel harekat polisi görevlendirdi.

Yunan güvenlik güçlerinin şiddet uyguladığı göçmenleri geri itmelerini engellemek için göreve başlayan özel harekat polisleri, Meriç Nehri üzerinde devriye görevini sürdürüyor.

Özel harekat polisleri zodyak botlarla nehir üzerindeki devriyelerini sıklaştırdı. Nehrin tamamında ekiplerin görev aldığı belirtildi.

DHA

Yunanistan sınırında son durum! Özel harekat polisleri Meriç'te zodyak botla devriyeyi sıklaştırdı ile ilgili etiketler Edirne göçmen Mülteci
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.