Yunanistan medyası Ekrem İmamoğlu'na sahip çıktı: 'Kınama mesajı yerine barış mesajı gönderdiği için medyanın hedefi oldu'

Yunanistan ile Türkiye arasında yaşanan gerginliğin peşinden, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bir konuşmasında atıfta bulunduğu barış mesajları tepki çekmişti. Bu gelişmelerin ardından Yunan medyası, Yunanistan'ı kınamadığı gerekçesiyle Türkiye'de Ekrem İmamoğlu'nun hedef gösterildiğini iddia ederek İmamoğlu'na sahip çıktı.

Yunanistan'ın adaları silahlandırıp ardından Türkiye'ye yönelik yaptığı hadsiz açıklamaların ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sert bir dille uyarıda bulunmuştu.

Bu gelişmelerin ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bir konuşmada verdiği barış mesajı, tepki çekmişti. İmamoğlu'nun bu açıklamaları, haber sitelerinde yer buldu. 

YUNAN MEDYASI, İMAMOĞLU'NA SAHİP ÇIKTI

Ekrem İmamoğlu'nun bu çıkışının ardından bir adım da Yunan medyasından geldi. Yunan medyasının bir internet sitesi, İmamoğlu'na adeta sahip çıkarcasına bir haber yayımladı.

Sitenin yayınladığı haberin içeriğinde, İBB Başkanı İmamoğlu'nun Yunanistan'ı kınamaması nedeniyle Türkiye'deki haber sitelerinde hedef gösterildiğini iddia etti. 

Bu olay, Yunanistan'ın İmamoğlu sevgisini yeniden gözler önüne serdi. 

İşte sitenin yayınladığı haber içeriği şu şekilde: 

"İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yunanistan'ı adalar için kınama mesajı yerine barış mesajı gönderdiği için hükümete yakın medyanın hedefi oldu.

Yeni Şafak gazetesinde "Yunanistan'dan gelen adaların donanımı hakkında konuşmayan İmamoğlu, Türkiye'nin tepkisini dile getirdiğinde barış çağrısı yaptı" başlıklı bir makalesi yer aldı. Makalede, Ege adaları için kriz devam ederken ve Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yunanistan'ı sert bir şekilde uyardığını belirten İmamoğlu, "Dünya yeterince büyük ve hepimize uyar" dedi. Yeter ki barışı, kardeşliği, eşitliği savunalım. Barış ve kardeşlik şarkısını hep birlikte tek sesle söyleyelim. Savaşı isteyenlerin sesine sesimiz çıksın."

Yunanistan medyası Ekrem İmamoğlu'na sahip çıktı: 'Kınama mesajı yerine barış mesajı gönderdiği için medyanın hedefi oldu'

 

 

 

 

Yunanistan medyası Ekrem İmamoğlu'na sahip çıktı: 'Kınama mesajı yerine barış mesajı gönderdiği için medyanın hedefi oldu' ile ilgili etiketler Yunanistan Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yunan medyası
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.