Yunanistan köprülerimizi vuracakmış… Demir: Kendinden geçmiş bir ruh halindeler. Çocukça açıklamalar

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir, SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sorularını canlı yayında yanıtladı...

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir’in SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sıcak gündeme ilişkin sorularını cevapladığı ‘Metehan Demir ile Gündem’in yeni bölümünde, Ankara'daki sel felaketini, Marmara'da yeniden ortaya çıkan müsilaj sorununu, Abdulkadir Selvi'nin duyurduğu Suriye Operasyonu için kritik tarihi, CHP'li emekli büyükelçi Yalım Eralp'in skandal çıkışını, ABD'nin 'Türkiye'ye karşı Yunanistan'ı destekliyoruz' açıklamasını, Yunan donanması koramiralı Egkolfopoulos'un küstah sözlerini, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltanberg'den Türkiye açıklamasını, Londra'daki Türkiye karşıtı skandal afişi, HDP'nin 6'lı masada iki isme veto kararını masaya yatırdı.

"TÜRKİYE'NİN SURİYE-IRAK BAĞLANTISININ ÖNÜNE GEÇECEĞİ, TERÖRİST GRUPLARA DESTEK VERİLMESİNİ KESECEĞİ SÜRPRİZ HAREKATLARINI DA EKSTRA IRAK'TA GÖREBİLİRİZ"

Metehan Demir, "Pençe-Kilit çok geniş soluklu olduğu için hemen bitti diye açıklama yapılamayacak kadar hassas bir yapıya sahip. Suriye operasyonu Pençe-Kilit'in başarısıyla doğrudan ilişkili. Suriye operasyonunda nokta operasyonları içeren farklı bir konsept uygulanacak. Pençe-Kilit belki yüksek tempoda olmasa da çeşitli seviyelerde devam edebilir. Türkiye'nin Suriye-Irak bağlantısının önüne geçilebileceği, terörist gruplara destek verilmesinin kestiği sürpriz harekatlarını da ekstra Irak'ta görebiliriz.

"KIBRIS'TA ÇOK DİKKATLİ OLMALIYIZ. BURAYA YOĞUNLAŞTILAR"

Yunanistan aklı sıra ülkesini stratejik ipotek altına aldı. Türkiye, Yunanistan'daki her alanın Yunan hükümeti tarafından sabit bir uçak gemisi olarak Türkiye'ye saldırı hazırlığında olduğunu fark etti. Türkiye adımlarıyla bunu önledi. Geri adım attığımız an yere düşmemizi sağlarlar. Yunanistan-Rum kesimi meselesi çok önemli, Kıbrıs'ta da çok dikkatli olmalıyız, şimdi buraya yoğunlaştılar. Yunanistan'ın en büyük amaçlarından biri #Kıbrıs'ın kendilerine katılmasıdır." ifadelerini kullandı.

'Metehan Demir ile Gündem'in tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Yunanistan köprülerimizi vuracakmış… Demir: Kendinden geçmiş bir ruh halindeler. Çocukça açıklamalar ile ilgili etiketler Metehan Demir Yunanistan Türkiye metehan demir ile gündem

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.