Yunan'a 'Aklını başına al' mesajı

Doğu Akdeniz'de gerilim yükselirken, Yunanistan Cumhurbaşkanı Katerina Sakellaropulu, bugün Meis Adası’nı ziyaret edecek. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ise o ziyaretin öncesinde Meis'e 2 kilometre uzaklıktaki Kaş'a gitti. Akar ve komutanlar 1917 yılında dünyanın ilk uçak gemisini batıran Türk subayını anma merasimine katıldı.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve TSK komuta kademesi Antalya'nın Kaş ilçesinde Türk subayı Topçu Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul Aker'i anma programına katıldı.

Yunan'a 'Aklını başına al' mesajı

KRİTİK NOKTADA KRİTİK ZİYARET

Akar kuvvet komutanlarıyla birlikte Antalya’nın Kaş ilçesine iniş yaptı. 1917’de dünyanın ilk uçak gemisini batıran Türk subayı Topçu Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul Aker anıldı.

Bölgede görev yapan kahraman çavuş Mustafa Ertuğrul Aker'in anma törenine katılan Akar ve komuta kademesi anıta çelenk bıraktı. Akar programın ardından vatandaşlarla selamlaştı ve sohbet etti.

Yunan'a 'Aklını başına al' mesajı - Resim : 2

YUNAN CUMHURBAŞKANI MEİS ADASI'NDA

Yunanistan Cumhurbaşkanı Katerina Sakellaropulu da bugün Meis Adası’nı ziyaret edecek. Meis'e 2 kilometre uzaklıktaki Antalya'nın Kaş ilçesinde kritik bir noktada bulunan Bakan Hulusi Akar burada yaptığı açıklamada, "Gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Biz burada iyi komşuluktan yanayız, dostluktan yanayız, diyalogdan yanayız, siyasi çözümlerden yanayız. Dolayısıyla bunun tesis edilebilmesi için de elimizden gelen gayreti Türkiye olarak gösteriyoruz." ifadelerini kullandı.

YUNANİSTAN O NOKTADA KAYALIKLARI SİLAHLANDIRIYOR

Akar ve komuta kademesinin ziyaret ettiği kritik noktada günlerdir hukuka aykırı biçimde Yunanistan'In kayalıkları silahlandırması tartışılıyordu.

 

Yunan'a 'Aklını başına al' mesajı ile ilgili etiketler Hulusi Akar Milli Savunma Bakanlığı Yunanistan Kaş Meis Adası
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.