Yunan mahkemesi kararını verdi! Kallimanis şirketi, resmen Dardanel'in oldu

Dardanel Önentaş Gıda Sanayi A.Ş, Yunanistan'da dondurulmuş deniz ürünleri üretim ve satışında pazar lideri olan G. Kallimanis S.A.'nın devri için Yunan Tasfiye Mahkemeleri'ne müracaat etmişti. Mahkemeden Dardanel lehine karar çıktı. Kallimanis, resmen Dardanel Greece S.A.'nın oldu.

Dardanel Önentaş Gıda Sanayi A.Ş, Yunanistan'da 1956 yılında kurulan G. Kallimanis S.A.'nın satın alma sürecine ilişkin açıklama yaptı.

Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, "G.Kallimanis S.A şirketinin iktisadi bütünlük içerisindeki varlıklarının (gayrimenkulleri, fabrika, bina, arazileri ve üretim makine tesisleri ile ticari marka, lisans ve unvanlarının) Yunanistan'daki varlığımız Dardanel Greece S.A'ya devrine ilgili Yunan mahkemesince bugün olumlu karar verilmiştir." ifadeleri kullanıldı.

 

Yunan mahkemesi kararını verdi! Kallimanis şirketi, resmen Dardanel'in oldu ile ilgili etiketler dardanel Kallimanis satın alma Yunan Tasfiye Mahkemeleri
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.