Yunan Genelkurmay Başkanı'ndan Ege'de kışkırtma uçuşu

Yunanistan Genelkurmay Başkanı Konstantinos Floros, Lozan Antlaşması gereğince silahtan arındırılmış olması gereken bazı Ege adaları üzerinde uçtu. Floros o anlara ait video ve fotoğrafları da sosyal medya hesabından paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, NATO Zirvesi sırasında Yunanistan Başbakanı ile görüşmesinden sonra Türk-Yunan ilişkilerinde ılımlı bir ortam oluşturulurken, Yunan Genelkurmay Başkanı Konstantinos Floros önceki gün Ege semalarında şov yaptı.

Larisa Hava Üssü’nde bir F-16 savaş uçağına binen Floros, 1923 Lozan Antlaşması gereğince silahtan arındırılmış olması gereken bazı Ege adaları üzerinde uçtu.

Yunan Genelkurmay Başkanı'ndan Ege'de kışkırtma uçuşu

Floros, Yunan pilot Nikolaos Sialmas’ın, Ege’de 18 Haziran 1992’de bir Türk F-16’sı ile giriştiği ‘it dalaşı’nda kullandığı Mirage 2000 tipi savaş uçağının, Bozbaba adası açıklarında denize çakılması sonucu hayatını kaybetmesinin 29’uncu yılı dolayısıyla, Limni, Bozbaba ve Sakız adaları üzerinde uçuş gerçekleştirdi.

Yunan Genelkurmay Başkanı'ndan Ege'de kışkırtma uçuşu - Resim : 2

Floros, uçuşunu sosyal medya hesabından da paylaştı.

 

Yunan Genelkurmay Başkanı'ndan Ege'de kışkırtma uçuşu ile ilgili etiketler Yunanistan Ege video uçuş

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.