Yunan futbolcu Nikos Tsoumanis aracında ölü bulundu... İntihar mı? Cinayet mi?

Yunan futbolcu Nikos Tsoumanis'in, Selanik'te park halindeki aracında ölü bulundu. Adli tıp kurumunda yapılan ilk inceleme sonucu 31 yaşındaki futbolcunun ölüm nedeninin boğulma olduğu ortaya çıktı. Olayın cinayet mi yoksa intihar mı olduğu aydınlatılmaya çalışılıyor.

Yunanistan'da futbolcu cinayeti... Selanik ekiplerinden Makedonikos'ta forma giyen Nikos Tsoumanis, aracında ölü bulundu. Yunan Devlet Ajansı AMNA’nın haberine göre, adli tıp kurumunda yapılan ilk inceleme sonucu ölüm nedeninin boğulma olduğu kaydedildi.

Selanik'in yaklaşık altı mil güney doğusundaki Kalamaria'daki Nea Krini limanının yakınında bulunan araçta cansız bedenine ulaşulan futbolcunun kimler tarafından öldürüldüğü araştırılıyor.

İNTİHAR ŞÜPHESİ...

Ölüm nedenini ilişkin nihai raporun hazırlanması için adli tıp analizinin sürdürüldüğü belirtildi. Yunanistan'ın alt lig takımlarından Makedonikos'ta oynayan 31 yaşındaki futbolcunun, boğazında plastik bir paketleme malzemesi sıkılmış şekilde aracında bulunduğu bildirildi.

Tsoumanis'in bir arkadaşı gazetecilere, futbolcunun karşılaştığı sorunları ve son günlerdeki sıkıntılarını anlattı. Bunun bir cinayet olduğuna inanmadığını söyleyen futbolcunun arkadaşı kendi hayatına son vermesi ihtimalinin daha muhtemel olduğunu söyledi.

Yunan futbolcu Nikos Tsoumanis aracında ölü bulundu... İntihar mı? Cinayet mi?

Yunan futbolcu Nikos Tsoumanis aracında ölü bulundu... İntihar mı? Cinayet mi? ile ilgili etiketler Yunanistan selanik Nikos Tsoumanis
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.