Yunan ekibi 'kışkırtmaları' sürdürüyor

UEFA Şampiyonlar Ligi Ön Eleme turunda yarın temsilcimiz Beşiktaş ile mücadele edecek Yunanistan temsilcisi PAOK'tan flaş bir paylaşım geldi. Türk takımlarıyla daha önce yaptığı mücadelelere ilişkin bilgi vermek amacıyla paylaşılan haberde kullanılan 'PAOK, Türkiye'ye karşı' başlığı büyük tepki çekti.

Siyah-beyazlılar, Şampiyonlar Ligi Ön Eleme turunda Yunan takımı PAOK ile eşleşti.

Türkiye ve Yunanistan arasındaki Doğu Akdeniz ve Ayasofya geriliminin gölgesinde yarın oynanacak mücadele öncesi, rakip takımdan yine kışkırtıcı bir paylaşım geldi.

''PAOK, TÜRKİYE'YE KARŞI''

Türk takımlarına karşı bugüne kadar oynanan mücadelelerdeki sonuçların yer aldığı haberi, Twitter hesabından 'PAOK, Türkiye'ye karşı' başlığı ile yayımlayan kulübe Yunan taraflar da dahil olmak üzere birçok tepki geldi.

Bir Yunan futbolsever, ''Ulusal bir savaşa gitmiyoruz'' ifadeleriyle takımına tepki gösterdi.

İşte taraflı tarafsız tüm Türk futbolseverleri kızdıran o paylaşım;

Yunan ekibi 'kışkırtmaları' sürdürüyor

İLK KIŞKIRTMA DEĞİL

Geçtiğimiz günlerde de PAOK'un sahibi Ivan Savvidis'in oğlu George Savvidis, kura sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yapmış, "Yunanlar, kahramanlar gibi savaşmaz. Kahramanlar, Yunanlar gibi savaşır." sözleriyle Beşiktaş maçını işaret etmişti.

YENİ SEZON FORMASINDA GÖNDERME!

Öte yandan teni sezon formalarını tanıtan PAOK Kulübü'nün, ürünlerin iç kısmına Hellenismos (Helenizm), Hagia Sophia (Ayasofya), Mülteci, Mikra Asia (Küçük Asya/Anadolu) Pontos (Pontus) ve Konstantinopolis (İstanbul) gibi tahrik edici kelimeler yazdırdığı görüldü. 

TEK MAÇ YUNANİSTAN'DA

Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu eşleşmeleri, bu sezon tek maç üzerinden ve seyircisiz oynanacak. Siyah-beyazlılar, kura gereği maça Yunanistan'da çıkacak.

Selanik'te yapılacak karşılaşmanın eşitlikle geçilmesi ve eşitliğin uzatmalarda da bozulmaması halinde penaltı atışlarına geçilecek.

25-26 Ağustos tarihlerinde yapılacak maçlarda kaybeden ekipler, yollarına UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turundan devam edecek.

 

 

Yunan ekibi 'kışkırtmaları' sürdürüyor ile ilgili etiketler Yunanistan Türkiye Ayasofya Doğu Akdeniz Beşiktaş UEFA Şampiyonlar Ligi maç PAOK eleme
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.