Yunan çilingiri Anastasios Bakasetas Trabzonspor'da ilkleri başardı...

Trabzonspor'da şampiyonluk yarışının en güçlü kozu olan ‘çilingir’ lakaplı Anastasios Bakasetas, zirvedeki takımının topladığı 21 puanın 17'sine direkt katkı sağlayarak hem önemli başarı elde etti, hem de ligde 7 gol, 3 asistlik performansıyla, gol krallığında liderliğe yükseldi.

Geçen sezon devre arası 3 milyon euor bonservis ödenerek Alanyaspor'da transfer edilen  Trabzonspor'un Yunan yıldızı Anastasios Bakasetas, başarılı performansıyla taraflı tarafsız herkesin takdirini topluyor. 3-1'lik Fenerbahçe zaferinin ardından TRT Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Bakasetas için "Ligin en değerli oyuncusu" demişti.

Bordo-mavililerin, en formda ismi olan 28 yaşında yıldız, Fenerbahçe'ye attığı 2 golle takımına zirveye çıkmasına katkı sağladı. ‘Çilingir’ lakaplı Bakasetas, takımının topladığı 21 puanın 17'sine direkt katkı sağlayarak hem önemli başarı elde etti, hem de ligde 7 gol, 3 asistlik performansıyla, gol krallığında liderliğe yükseldi.

Bordo-mavili takım ile çıktığı 32 maçta 13 gol ve 8 asist kaydeden başarılı orta saha, 16 milyon 900 bin TL'lik performans priminin de kulübün kasasına girmesini sağladı. Bakasetas, bordo-mavili takım ile çıktığı 32 maçta 13 gol ve 8 asist kaydetme başarına ulaştı.

 


TRABZONSPOR'DA İLKLERE İMZA ATTI

Bakasetas, Süper Lig kariyerinde de ilk frikik golünü bordo mavili formayla atmış oldu. Bakasetas ayrıca, Fenerbahçe’ye 1987-88 sezonu sonrası penaltıdan, 2007-08 sezonundan bu yana da frikikten gol atan ilk Trabzonspor futbolcusu olma başarısını elde etti.

Yunan çilingiri Anastasios Bakasetas Trabzonspor'da ilkleri başardı...

AVCI'DAN U19'A MORAL ZİYARETİ

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, UEFA Gençler Ligi’nde yarın Bosna Hersek ekibi Zvijezda 09 ile karşılaşacak olan U19 takımını ziyaret etti.

Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde U19 takımının bugün gerçekleştirdiği son antrenman öncesinde teknik heyet ve futbolcularla sahada görüşen Abdullah Avcı, yarınki karşılaşma öncesi takıma başarılar diledi.

Avrupa maçlarının oyuncuların gelişimine önemli katkı sağladığını söyleyen Avcı, “Sizler bizim için çok önemlisiniz. Gelişiminizi sürdürmeli ve hedefinizi A takım olarak belirlemelisiniz. Baktığınızda Hasan hoca da sizler gibi altyapıdan gelip üst takıma yükseldi. Bizler takibimizi sürdürüyoruz. Yarın da tribünde olacağım. Müsabakada sizlere bol şans diliyorum” dedi.

UEFA Gençler Ligi 1. Tur ilk maçında Zvijezda 09’u deplasmanda 1-0 mağlup eden Trabzonspor U19 takımı, yarın saat 14.00’te Bosna Hersek ekibiyle rövanş maçında karşılaşacak.

NWAKAEME'DEN KÖTÜ HABER

Fenerbahçe maçının ilk yarısında sakatlanarak oyundan ayrılan Antony Nwakaeme’nin sağlık durumuyla ilgili açıklama yapıldı.

Trabzonspor Kulüp Doktoru Op. Dr. Hakan Çelik tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Hafta sonu oynadığımız müsabakada sakatlanan Anthony Nwakaeme’nin bugün çekilen MR’ında sol kasık adductor kasında birinci derece kas yaralanması tespit edilmiş olup futbolcumuzun tedavisine devam edilmektedir" ifadelerine yer verildi. 

Yunan çilingiri Anastasios Bakasetas Trabzonspor'da ilkleri başardı... ile ilgili etiketler Trabzonspor Abdullah Avcı Tasos Bakasetas Anthony Nwakaeme
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.