Yunan basınından İmamoğlu'nun Atina ziyaretine ilgi: Atalarını ziyarete geldi

Yunanistan'ın başkenti Atina'ya ziyarette bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Yunan basınında ilgi gördü. Greek City Times gazetesinden Paul Antonopoulos, İmamoğlu için "Atalarını ziyarete geldi" ifadesini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, resmi temaslarda bulunmak üzere Atina'ya ziyaret gerçekleştirmişti. Atina'da Kiryakos Miçotakis başta olmak üzere bir dizi siyasi ile görüşmeler gerçekleştiren İmamoğlu'nun bu ziyareti Yunan medyasında da geniş yankı uyandırdı.

İmamoğlu'nun ziyareti ile ilgili Yunan Greek City Times gazetesinden Paul Antonopoulos, dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

"ATALARINI ZİYARETE GELDİ"

Ziyareti sırasında tartışmalı ifadelerde bulunan İmamoğlu ile ilgili Greek City Times'ın Atina müdürü Paul Antonopoulos,dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Antonopoulos "Bugün İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, atalarının binlerce yıl önce Atina'da inşa ettiği eserleri ziyaret etti" ifadelerini kullandı.

YERE GÖĞE SIĞDIRAMADILAR

Yunan Kathemirini ise İmamğlu ile bir röportaj yaparak "Türkiye için büyük hayali olan bir belediye başkanı" ifadelerini kullandı.

Kathemirini'de yer alan mülakatta İmamoğlu için "AK Parti'yi mağlup eden ilk siyasetçi", "Türkiye'de en çok tartışılan muhalefet figürü", "Akşener'in Fatih'e benzettiği adam" övgüleri yer aldı.

 

Yunan basınından İmamoğlu'nun Atina ziyaretine ilgi: Atalarını ziyarete geldi ile ilgili etiketler Yunanistan Ekrem İmamoğlu ibb başkanı yunan basını
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.