Yunan Bakan, Mevlüt Çavuşoğlu'nu provokatörlükle suçladı!

Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias, Yunanistan’da Türk azınlık olmadığını öne süren skandal bir açıklamada bulundu. Konuşmasında Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun ziyaretinden de bahseden Dendias, Çavuşoğlu’nun Müslüman Türk azınlık temsilcileriyle bir araya gelmesini "provokatif" olarak tanımladı.

Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias, Yunanistan’ın Patras şehrinde düzenlenen 9. Bölgesel Büyüme Konferansı'nda Türkiye’yi hedef aldı ve ülkesindeki Türkleri yok saydı. Dendias, ülkesinde Türk azınlığın olmadığını savundu.

"ÇAVUŞOĞLU'NUN ZİYARETİ PROVOKATİFTİ"

Geçtiğimiz günlerde Yunanistan’a ziyaret gerçekleştiren Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun Müslüman Türk azınlık temsilcileriyle bir araya gelmesine ilişkin bir soruya yanıt veren Yunan bakan, bunun "provakatif bir adım" olduğunu söyledi.

Yunan Bakan, Mevlüt Çavuşoğlu'nu provokatörlükle suçladı!

 

YİNE AB'NİN ARKASINA SIĞINDI

 Dendias, "Yunanistan kendine güvenen bir Avrupa ülkesidir" ifadesini kullanarak bir kez daha Avrupa Birliği’nin arkasına sığınmaya kalkıştı.

 

Yunan Bakan, Mevlüt Çavuşoğlu'nu provokatörlükle suçladı! ile ilgili etiketler Türkiye Yunanistan Mevlüt Çavuşoğlu Dışişleri Bakanı Dendias
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.