Yunan bakan Atatürk müzesini diline doladı

Ayasofya'nın 86 yıl sonra ibadete açılmasını hazmedemeyen Yunanistan Tarım Bakanı Makis Voridis, Mustafa Kemal Atatürk’ün doğduğu ve müzeye dönüştürülen evi misilleme konusu yaptı. Yunan bakan, müzenin 'Pontus Rum ya da Helenizm soykırımı müzesine' dönüştürülmesi önerisini destekledi.

Yunanistan Tarım Bakanı Makis Voridis'in, Ayasofya'nın ibadete açılmasına misilleme olarak söylediği sözler haddini aştı.

Hürriyet'in aktardığına göre Yunan Mega televizyonuna konuşan Voridis, "Atatürk Müzesi, Helenizm soykırımı müzesine dönüştürülebilir mi?" sorusuna "Mutlaka cevap verilmeli. Örneğin, böyle bir şey yapılabilir. Derhal de yapılmalıdır" yanıtını verdi.

"ERDOĞAN’IN TAMAMEN KONTROLDEN ÇIKTIĞINI GÖSTERMELİYİZ"

Voridis, Türkiye’nin artık hiçbir Batılı ülke ile iyi ilişkiler içinde olmakla ilgilenmediğini savunarak "Batı'ya, (Cumhurbaşkanı Recep Tayyip) Erdoğan’ın tamamen kontrolden çıktığını göstermeliyiz" dedi.

Yunan bakan Atatürk müzesini diline doladı ile ilgili etiketler Mustafa Kemal Atatürk Ayasofya Yunan Müze selanik
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.