Yunan askerleri arkalarına İzmir'i alarak fotoğraf çektirdi!

Doğu Akdeniz'deki maksimalist hayalleri suya düşen Yunanistan, provokasyona doymuyor. Bulduğu her fırsatta Türkiye'nin damarına basan Yunanistan, haddini bir kez daha aştı. Türkiye'nin burnunun dibindeki bir adada arkalarına denize döküldükleri İzmir'i alarak poz veren Yunanistan askerleri fotoğraf çektirdi. Fotoğrafı Yunanistan Savunma Bakanı ''Her ada, her küçük ada, her kayalık adacık, bir Yunan yurdu! Her yerdeyiz!' sözleriyle paylaştı!

Argümanları ve donanması çürüdükçe sinirlenen ve kontrolü kaybeden Yunanistan, her gün başka bir kışkırtma girişimine imza atıyor. 

Yunan askerleri arkalarına İzmir'i alarak fotoğraf çektirdi!

YUNANİSTAN ORDUSUNDAN KIŞKIRTICI FOTOĞRAF

Bu kez de Türkiye'nin dibindeki bir adada hukuk dışı şekilde hak talep eden Yunanistan, arkalarına İzmir'i alarak poz veren askerlerin olduğu bir fotoğraf medyaya servis edildi. 

Yunan askerleri arkalarına İzmir'i alarak fotoğraf çektirdi! - Resim : 2

YUNANİSTAN SAVUNMA BAKANINDAN DAHA DA KIŞKIRTICI PAYLAŞIM

Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Panagiotopoulos, provokasyonu tamamladı ve fotoğrafı paylaşarak 'Her ada, her küçük ada, her kayalık adacık, bir Yunan yurdu! Her yerdeyiz!' sözlerini sarfetti. 

Yunan askerleri arkalarına İzmir'i alarak fotoğraf çektirdi! - Resim : 3

YUNANİSTAN DENİZE DÜŞTÜ, YILANA SARILDI, KONTROLÜ KAYBETTİ

Yunanistan, Mısır'ın Türkiye ile ilişkilerini geliştirmesinden ve ABD'nin Doğu Akdeniz'de kendisini terk etmesinin ardından, ABD'nin AUKUS'u yüzünden 90 milyar dolar zarara uğrayan Fransa ile Türklere karşı ittifak kurmuş ve bir savunma anlaşması imzalamışlardı. 

 

 

 

 

Yunan askerleri arkalarına İzmir'i alarak fotoğraf çektirdi! ile ilgili etiketler Yunanistan asker Yunan İzmir savunma Bakan kışkırtma provokasyon
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.