Yunan askerinden mültecilerin umuduna kurşun!

Türkiye'nin mültecileri durdurmayacağını açıklamasının ardından Avrupa'ya gitmek amacı ile Yunanistan sınırına gelen sığınmacılara Yunan güvenlik güçlerinin insanlık dışı tavrı devam ediyor. Ne Cenevre Sözleşmesi ne de insan hakları umurunda olmayan Yunan askerleri otomatik tüfeklerle mültecilere ateş ederken görüntülendi...

Yunanistan, Avrupa'ya gitmek için sınırında bekleyen sığınmacıların üzerine otomatik tüfeklerle ateş edecek kadar acımasız olduğunu gösterdi.

Yunan sınır güçlerinin sınırda bekleyen sığınmacılara makineli tüfekle ateş açtığı anlar görüntülere yansıdı.

Kara sınırında bekleyen sığınmacılar, Yunan sınır güçlerinin biber ve göz yaşartıcı gazlı sert müdahalesinin yanı sıra zaman zaman gerçek mermilerle yapılan atışlara da hedef oluyor.

Yunan sınır askerinin hedef gözeterek açtığı ateş sonucu çok sayıda yaralananların yanı sıra hayatını kaybedenler de oluyor.

Yunan sınır güçlerinin sınırında bekleyen sığınmacılara makineli tüfekle ateş açtığı anlar görüntülendi. Tüfeğin üzerindeki termal kamera sistemi de dikkati çekti.

Görüntü Yunanistan'ın ne Cenevre sözleşmesini ne de temel insan hakları kurallarını tanımadığını bir kez daha ortaya koydu. 

Yunan askerinden mültecilerin umuduna kurşun! ile ilgili etiketler Yunanistan Yunan Mülteci Sığınmacı makineli tüfek yunan askeri
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.