Yumurta pişirirken kendini yaktı! Battaniye ile söndüren oğlu: Her tarafından alevler fışkırıyordu!

Edirne'de 62 yaşındaki Seher Gezgin, yumurta pişirirken kendini yaktı. Şans eseri eve gelen oğlu battaniye ile annesini kurtarmaya çalıştı. Oğlu o anları "Motosiklette alevli bir iskelet görseli var onun gibi yanıyordu. Her tarafından alevler fışkırıyordu. Battaniye ile söndürmeye çalıştım." diyerek anlattı.

Edirne’nin Çavuşbey Mahallesi’nde yaşayan 62 yaşındaki Seher Gezgin, piknik tüpünde yumurta pişirirken kendini yaktı.

BATTANİYE İLE SÖNDÜRMEYE ÇALIŞTI

İş dönüşü eve gelen kadının oğlu Çağrı Gezgin, annesinin alevler içinde olduğunu görünce önce elleriyle ardından da battaniye yardımıyla alevleri söndürdü.

Yumurta pişirirken kendini yaktı! Battaniye ile söndüren oğlu: Her tarafından alevler fışkırıyordu!

YARALI KADIN HASTANEYE KALDIRILDI

İhbar üzerine olay yerine gelen ambulans ekibi, yaralı kadını hastaneye kaldırıldı. Olay yeri inceleme polisleri de, evde inceleme gerçekleştirdi. Kadının oğlu Çağrı Gezgin, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Yumurta pişirirken kendini yaktı! Battaniye ile söndüren oğlu: Her tarafından alevler fışkırıyordu! - Resim : 2

"HER TARAFINDAN ALEVLER FIŞKIRIYORDU"

Eve geldiğinde annesini alevler içinde gördüğünü anlatan Çağrı Gezgin, “Alevleri elimle söndürmeye çalıştım ama söndüremedim. Ardından battaniye ile söndürmeye çalıştım. Motosiklette alevli bir iskelet görseli var onun gibi yanıyordu. Her tarafından alevler fışkırıyordu. Bildiğim kadarıyla yemek yapıyordu, çünkü tüp vardı” dedi.

Yumurta pişirirken kendini yaktı! Battaniye ile söndüren oğlu: Her tarafından alevler fışkırıyordu! - Resim : 3

Yumurta pişirirken kendini yaktı! Battaniye ile söndüren oğlu: Her tarafından alevler fışkırıyordu! ile ilgili etiketler Edirne Kadın Yangın yumurta alev battaniye

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.