Yükselen burç nasıl bulunur? Yükselen burcumu nasıl öğreneceğim? İşte cevabı!

Yükselen burç nasıl bulunur? Yükselen burç nasıl öğrenilir? Yükselen burcumuz farkında olmasak da birçok özelliğinmizde belirleyici oluyor. Yükselen burcunda ne önemli? İşte detaylar..

Yükselen burç masıl bulunur? Yükselen burç nasıl öğrenilir? Burcumuz, kişilik özelliklerimizive yeteneklerimizi tanımlar. Yükselen burcumuz ise doğduğumuz anda ufuk çizgisinden yükselen burçtur. Detaylar haberimizde...


YÜKSELEN BURÇ NASIL BULUNUR?

YÜKSELEN BURCU NASIL ÖĞRENİLİR?

'Yükselen burcum nedir?' sorusunun cevabı nasıl öğrenilir? Yükselen burç hesaplama

Yükselişinizi belirlemek için doğum zamanınızı bilmeniz gerekir. Akşam ezanına doğru, akşam ezanı ve onu takip eden belli bir zamanda olan doğumlarda, iç burcun 180 derece karşısına gelen burç, bir öncesi veya bir sonrasındaki burç yükselen burç olacaktır. Gece yarısındaki doğumlarda ise yükselen burç, iç burçtan 3 veya 4 önceki burç olur.

Yükselen burç nasıl bulunur? Yükselen burcumu nasıl öğreneceğim? İşte cevabı! ile ilgili etiketler burç yükselen burç nasıl buluhnur
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.