Yüksel Yeşilova ve Hagi birbirine girdi!

Romanya 1. Ligi'nde Viitorul'un Astra'yı konuk ettiği ve 1-0 kazandığı karşılaşmaya Galatasaray ve dünya futbolunun efsanevi ismi Gheorghe Hagi ile Türk teknik adam Yüksel Yeşilova arasındaki kavga damgasını vurdu.

Romanya 1. Ligi'nde Viitorul'un Astra'yı ağırladığı ve 1-0 kazandığı karşılaşmada ev sahibi ekibin hocası Gheorghe Hagi ile Türk teknik adam Yüksel Yeşilova arasındaki kavga damgasını vurdu.

Mücadelede uzatma dakikaları oynarken konuk ekip Astra'nın yardımcı antrenörlüğünü yapan Yeşilova, Hagi'ye "Hırsız" diye bağırdı. Olay sonrası sinirlerine hakim olamayan Rumen hocayı araya giren güvenlik görevlileri yatıştırdı.

"Türkiye'ye gönderilsin!"

Fanatik'in haberine göre; Karşılaşmanın ardından söz konusu hadise hakkında konuşan Hagi, Yeşilova'yla ilgili olarak zehir zemberek ifadeler kullandı. "Romanya'ya çalışmak için geliyor ve beni hırsız ilan ediyor." diyen Galatasaray ve dünya futbolunun efsanevi ismi sözlerini şöyle sürdürdü:

"Hadi şimdi bunu hoşgörüyle karşılayın! Bu beyefendiyi Türkiye'ye geri gönderin. Ben çok sakindim. Ancak yaptığı hareket, herkesi provoke etti.

Hakeme gidip özür diledim. Sonra o, bana doğru geldi ancak reddettim. Maalesef çok kötü görüntüler oluştu. Şu anda Romanya'da çalıştığını ve kullandığı kelimenin alçakça olduğunu lütfen unutmayın."

Yüksel Yeşilova ve Hagi birbirine girdi! ile ilgili etiketler Romanya Kavga Yüksel Yeşilova hagi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.