Yüksel Aytuğ: Bülent Ersoy'un 5 santim uzunluğundaki tırnakları Freddy’nin kabusu gibi

Pahalı mücevherleri ve kostümleriyle sık sık gündem olmayı başaran Türk sanat müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy son olarak yenilediği imajıyla gündem oldu. Saçlarını bakır renge boyatan Diva normalden kat kat uzun tırnakları ile görenleri şaşırttı. Bülent Ersoy'un tırnaklarının sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yer almasının ardından Günaydın yazarı Yüksel Aytuğ köşesinde bir yazı kaleme aldı.

İmaj değiştiren Bülent Ersoy, ‘Hürrem Sultan’ modeli saçlarıyla ve 5 santim uzunluğundaki tırnaklarıyla sosyal medyanın gündemine oturdu. Ersoy'un, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımlarında ise milyonluk takıları ve uzun tırnakları dikkat çekti. Sabah Gazetesi yazarı Yüksel Aytuğ, Bülent Ersoy'un sıradışı tırnakları için ''Görünce Freddy'nin Kabusu filmini hatırladım'' ifadelerini kullandı.


Konu ile ilgili bugünkü köşesinde bir yazı kaleme alan Yüksel Aytuğ, Bülent Ersoy'un sosyal medyada gündem olan tırnakları için şunları yazdı:


''FREDDY'NİN KABUSU GİBİ!''

''Bülent Ersoy ne yapıp edip kendisinden söz ettirmeyi başarıyor. Gün geliyor giydiği hakiki kürkleri savunup hayvanseverleri karşısına alıyor, gün geliyor "Ben buraya sığmam" deyip, kendisine iki kişilik mezar yeri sipariş ederek yeni polemiklerin kapısını açıyor.

Ersoy'u son olarak sosyal medyada TT yapan ise sahne aksesuarı olarak kullandığı 5 santim uzunluğundaki kırmızı takma tırnakları oldu.

Fotoğrafı ilk gördüğümde bıçak şeklindeki pençeleriyle hepimizin kanını donduran Freddy'nin Kabusu filmini hatırladım. Ersoy'un kırmızı tırnakları sosyal medyada da pek çok yoruma neden oldu. Bir takipçisi, Diva'nın uzun tırnaklarıyla kuliste dua ettiği fotoğrafının altına "Konseri kimsenin gözünü çıkarmadan bitirdim duası" diye yazdı.''

Yüksel Aytuğ: Bülent Ersoy'un 5 santim uzunluğundaki tırnakları Freddy’nin kabusu gibi

 

Yüksel Aytuğ: Bülent Ersoy'un 5 santim uzunluğundaki tırnakları Freddy’nin kabusu gibi ile ilgili etiketler Bülent Ersoy diva tırnak
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.