Yükseklikten çekilen görüntü depremin vahametini açıkça gösterdi!

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesindeki deprem büyük yıkıma neden oldu. 10 ilde yıkıma neden olan bu depremin yarattığı tahribat günün ilk ışıklarıya daha da iyi anlaşılmaya başladı.

Kahramanmarş'ta meydana gelen 7.4 büyüklüğünde ki deprem sabah 04:17'de meydana gelmişti. Çevresindeki 10 ilde de büyük sarsıntıya ve yıkıma sebep olan bu depremin tahribatları gün ağırdıkça daha da belli olmaya başladı. 

BİRLİK HALİNDE HAREKET EDİLİYOR

Çok sayıda göçük ve yıkım haberi üst üste gelmeye başladı. Son durumu aktaran AFAD, 76 kişinin hayatını kaybettiğini ve 440 kişininde yaralandığını duyurdu. Arama- kurtarma çalışmaları hız kesmeden devam ederken sert kış şartları kurtarma ekiplerini engellemiyor. Enkaz altından çıkan vatandaşlara bölge halkı elinden gelen tüm yardımı yapıyor.

YÜKSEKLİKTEN ÇEKİLEN GÖRÜNTÜ VAHAMETİ GÖSTERDİ!

Depremin vahameti ise gün ağarınca ortaya çıktı. Kahramanmaraş'ta yüksek bir binadan çekilen videoda, 7.4'lük depremin etkisiyle çok sayıda binanın yıkıldığı ve vatandaşların yaşananların paniği içinde çığlık çığlığa yardım talep ettikleri anlar yer aldı.

 

 

Yükseklikten çekilen görüntü depremin vahametini açıkça gösterdi! ile ilgili etiketler Kahramanmaraş deprem AFAD

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.