Yüksek elektrik faturaları... ‘Faturaların düşürülmesi için ara yollar üzerinde çalışılıyor!’

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir, SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sorularını yanıtladı...

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir’in SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sıcak gündeme ilişkin sorularını cevapladığı ‘Metehan Demir ile Gündem’in yeni bölümünde, koronavirüse yakalanmalarının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a yönelik sosyal medyada yapılan hakaret içerikli paylaşımlar, cumhurbaşkanlığı adaylığı ve erken seçim tartışmaları, Isparta'da yoğun kar yağışı nedeniyle yaşanan elektrik kesintisinin ardından Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu'nun görevden alınması kararı, akaryakıta gelen zam üstüne zam, elektrik faturalarının düşürülmesine yönelik çalışmalar, marketlerde akılalmaz fiyat artışları ve Tansu Çiller'in parti kuracağı iddiaları ele alındı.

"SİYASETE KORONAVİRÜS MOLASI VERİLDİ"

Metehan Demir, "İnsanların sağlık durumu üzerinden yapılan kötü çıkışlar vicdansızlıktır.  İmamoğlu, İnce, Yavaş'tan geçmiş olsun mesajları geldi. Siyasete koronavirüs molası verildi.

"ERDOĞAN YA DA BAHÇELİ İSTERLERSE BİR KARAR ALARAK ERKEN SEÇİME GİDEBİLİRLER, ANCAK DEFALARCA YOK DEDİKLERİ İÇİN BU SİNYAL ÇOK DÜŞÜK"

Bu fikirlerin alıcısı olduğu için bir süredir konuşuluyordu. Bahçeli son noktayı koydu. Tartışma gündemden düşmez, cılızlaşır. Erdoğan ya da Bahçeli isterlerse bir karar alarak erken seçime gidebilirler. Ancak defalarca yok dedikleri için bu sinyal çok düşük.

"BU GECEDEN İTİBAREN MOTORİNE 80 KURUŞ, 9 ŞUBAT İTİBARİYLE DE BENZİNE 79 KURUŞ FİYAT ARTIŞI BEKLENİYOR"

Direkler sağlam değil. Karla yıkılan bir direk olabilir mi? Öyleyse İsviçre'de ya da Uludağ'da taş taş üstünde kalmaz. Direklerin yapımında bir sıkıntı olabilir. Karın etkisi vardır ama bütün etkiyi yüklemek doğru olmaz. Belediye Başkanı'nın açıklaması hatalı. Elektrikle çalışan tıbbi cihazlar var. İnsanlar için hayati önem taşıyor. İlerisi için yenilenebilir enerji kaynakları, rüzgar, güneş ve benzer kaynaklara ağırlık verelim. İran doğalgazı kesti ne hale geldik. Bu geceden itibaren motorinde 80 kuruş, 9 Şubat itibariyle de benzine 79 kuruş fiyat artışı bekleniyor. Elektrik faturaları ile ilgili konu üzerinde çalışılıyor." şeklinde konuştu.

Metehan Demir’in açıklamalarının tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Yüksek elektrik faturaları... ‘Faturaların düşürülmesi için ara yollar üzerinde çalışılıyor!’ ile ilgili etiketler Metehan Demir metehan demir ile gündem Elektrik faturaları

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.