Yukatel Kayserispor'un prensipte anlaştığı yeni teknik direktörü Çağdaş Atan kente geldi

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Kayserispor’un prensip anlaşmasına vardığı teknik direktör Çağdaş Atan, bu sabah kente geldi. 42 yaşındaki çalıştırıcı, teknik direktör olarak 48 maça çıktı. Bu maçların 21'ini kazanan genç teknik adam, 18 mağlubiyet, 9 da beraberlik yaşadı.

Yeni sezon öncesi teknik direktör arayışları sonrasında Çağdaş Atan ile prensip anlaşmasına varan Yukatel Kayserispor, genç teknik adamı Kayseri'ye getirdi.

Sabah havayolu ile Kayseri’ye gelen Çağdaş Atan’ı takım genel menajeri Yunus Akbulut ile bir grup taraftar karşıladı. Taraftarlar Atan’a üzerinde Kayserispor ile anlaştıktan sonra yaptığı açıklamadaki "Hayallerimiz bütçelerden büyük" sözlerinin yazılı olduğu çiçek verdi. Çağdaş Atan’ın resmi imzayı yarın atması bekleniyor.

Yukatel Kayserispor'un prensipte anlaştığı yeni teknik direktörü Çağdaş Atan kente geldi

 

Yukatel Kayserispor'un prensipte anlaştığı yeni teknik direktörü Çağdaş Atan kente geldi ile ilgili etiketler Süper Lig Yukatel Kayserispor Çağdaş Atan
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.