Yuh artık! Ölüme davetiye çıkardılar

İstanbul Sultangazi'de hız denetleme direğine tırmanarak ve akan trafiğin üzerinden yolun karşısına geçen çocuklar pes dedirtti. Akıllara durgunluk veren görüntülerde çocukların hız denetleme direğine tırmanıp korkusuz bir şekilde karşıya geçiş anları görülüyor.

İstanbul Sultangazi'de yaşları 14 ila 15 arasında değişen 6 çocuk İsmetpaşa Mahallesi'nde bulunan Ahmed-i Hani Parkı'nın yanından Sultangazi Arnavutköy bağlantı yolu üzerindeki hız denetleme direğine tırmandı ve karşı yöne geçti.

O anlar ise, bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi. Görüntüleri izleyen mahalle sakinlerinden Ayşe Dinç, "Görüldüğü üzere ortada çok büyük bir tehlike var. Çocuklar için çok problem. Bizim çocuklarımız şu an çok küçük ama büyüklerini gördükleri zaman aynı şeyi yapacaklardır. Buna bir çözüm üretilmesi gerekiyor. Yetkililerin bu konuda bir şey yapması gerektiğini düşünüyorum" dedi. (DHA)

Yuh artık! Ölüme davetiye çıkardılar ile ilgili etiketler İstanbul Valiliği trafik cezaları trafik ışıkları
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.