YPG'li teröristler için zaman daralıyor!

Türk ve ABD'li heyetlerin dün gerçekleştirdiği Suriye konulu toplantıda uzlaşma sağlandı. Alınan karara göre YPG/PYD unsurları 120 saat içinde güvenli bölgeden çekilecek. Teröristlerin bölgeden çekilme kararının alınması ile birlikte kurulan "runhewalrun.com' isimli site, teröristlerin bölgeden çekilmek için ne kadar sürelerinin kaldığını saniye saniye hesaplıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence'i kabul etti. Erdoğan ve Pence başkanlığındaki görüşmeler toplam 4 saat 20 dakika sürdü.

Görüşmenin ardından Türkiye ve ABD'den ortak açıklama geldi. Açıklamada YPG'nin 120 saat içinde geri çekileceği belirtildi.

SANİYE SANİYE HESAPLANIYOR

Bu kararın ardından 120 saatten geriye sayan 'runhevalrun' isimli bir site kurularak teröristlerin bölgeden çekilmek için ne kadar sürelerinin kaldığı saniye saniye hesaplanıyor.

Siteye ulaşmak için tıklayınız...

YPG'li teröristler için zaman daralıyor!

YPG'li teröristler için zaman daralıyor! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Türkiye ABD Suriye terörist mike pence
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.