YPG kaçarken Tel Abyad hastanesini yaktı!

İnsanlık düşmanı PKK/YPG, TSK ve Suriye Milli Ordusu'ndan kaçarken Tel Abyad Hastanesi'ni kullanılamaz hale getirdi. İçerideki cihazları çaldığı belirlenen teröristler giderken hastaneyi de ateşe vererek yaktı. Hastanenin içler acısı haline ilişkin görüntüleri Milli Savunma Bakanlığı sosyal medya hesabından paylaştı.

Milli Savunma Bakanlığı teröristler tarafından önce talan edilen sonra da yakılarak kullanılamaz hale getirilen Tel Abyad hastanesi'nin fotoğraflarını paylaştı. 

Bakanlık önce "Tel Abyad Hastanesi’nin hızlı şekilde hizmete sokulması için yapılan incelemede; hastanedeki cihazların terör örgütü PKK/YPG tarafından yakılarak kullanılamaz hale getirildiği, bir kısım malzemenin de teröristler tarafından kaçırıldığı tespit edildi." ifadesi ile hastanenin dışından fotoğrafları mesajına ekledi. 

YPG kaçarken Tel Abyad hastanesini yaktı!

Bakanlığın bir sonraki mesajında ise "Terör örgütü PKK/YPG’nin yakarak zarar verdiği Tel Abyad Hastanesi’nden görüntüler..." ifadesi ile hastanenin içinin yakılmış halinden 4 fotoğraf bulunuyordu...

YPG kaçarken Tel Abyad hastanesini yaktı! - Resim : 2

YPG kaçarken Tel Abyad hastanesini yaktı! ile ilgili etiketler Milli Savunma Bakanlığı YPG Hastane tel abyad
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.