YPG ile Şirin; Aslı ile PKK!

"Ferhat ile Şirin" ve "Kerem ile Aslı" meselleri, aşkın ölümsüzlüğünün ve engel tanımaz kudretinin Anadolu topraklarında nesilden nesile aktarılmasına vesile oldu kuşaklar boyunca... O efsanelerin iki kadın kahramanı "Aslı" ve "Şirin"in günümüz medyasındaki yansımaları ise bu efsanelerin çok uzağına düşüyor... Ülkesine nefret, teröre aşk ile bezeli bir hikaye günümüzde anlatılan!..

Türkiye, Antalya, Adana, Mersin,Muğla, Osmaniye ve Kayseri 'de çıkan orman yangınları ile amansız bir mücadele içinde...

Birçok noktada eşzamanlı olarak çıkan orman yangınlarını söndürme çalışmaları aralıksız sürüyor.

Yangınlarda şu ana kadar 3 kişi yaşamını yitirirken, 138 kişi de yaralandı.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, yangınların 57'sini kontrol altına aldıklarını bildirdi. Öte yandan Bakan Pakdemirli, THK uçaklarının yangın söndürme çalışmalarında neden kullanılmadığına yönelik eleştirilere de yanıt verdi.

Pakdemirli, THK uçaklarıyla ilgili tartışmalara ilişkin "Coğrafyaya göre uçak değil de helikopterin daha iyi olduğu kararı alınmış. Bizim THK ile sorunumuz yok. Envanterimizde yangın söndürme uçağı ve helikopteri yok. Bu ezelden beri böyle" ifadelerini kullandı.

ASLI VE ŞİRİN'İN PKK AŞKI!

Diğer yandan, sosyal medyada, THK yangın söndürme uçakları üzerinden, tıpkı yangınlar gibi eşzamanlı şekilde manipülasyonlar yapılmaya başlandı!

Bu algı operasyonlarının başını ise Gezi Parkı olaylarının başlıca provokatörlerinden Aslı Aydıntaşbaş çekti!

Gezi Parkı olayları sıradan halkı sokağa dökmek için birbiri ardına gerçekle bağdaşmayan, kışkırtıcı mesajlar ve bilgiler paylaşan Aydıntaşbaş, THK uçakları tartışması konusunda ise, "Bir F-16 ve bir S-400 parasına kaç yangın söndürme uçağı alınır?" yorumunu yaptı.

Aydıntaşbaş'a ilk destek ise yakın arkadaşı Şirin Payzın'dan geldi. Payzın, Aslı Aydıntaşbaş'ın mesajına, "Diyanetin patlayan bütçesini, makam araçlarını, yazlık sarayın masraflarını üst üste koysan yeter.." notunu ekledi.

YANGINLARIN BAŞ ŞÜPHELİSİ PKK'YI KORUMA ÇABASI

Aslı Aydıntaşbaş'ın, mesajında orman yangınlarını paravan yaparak üstü örtülü şekilde Türkiye'nin güvenlik politikalarını ve savunma harcamalarını hedef alması ise gözlerden kaçmadı!

Aydıntaşbaş'ın daha önce, kendisine Twitter'dan destek veren Şirin Payzın ile birlikte Avrupa'daki EUTCC toplantılarında PKK'lı teröristlerle aynı çatı altında bir araya geldiği biliniyor.

Bugüne kadar pekçok konuda PKK'lıların sözcülüğünü yapan Aydıntaşbaş'ın, orman yangınlarının baş şüphelisi olarak gösterilen PKK'ların korkulu rüyası F-16'ları hedef alması ise bu noktada dikkat çeken bir detay olarak kayıtlara geçti.

YPG ile Şirin; Aslı ile PKK!

YPG ile Şirin; Aslı ile PKK! - Resim : 2

YPG ile Şirin; Aslı ile PKK! - Resim : 3

YPG ile Şirin; Aslı ile PKK! - Resim : 4

YPG ile Şirin; Aslı ile PKK! ile ilgili etiketler PKK yangın Orman Yangını Şirin Payzın aslı aydıntaşbaş
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.