YPG bu kez Rusya'ya yalvardı!

Bebek katili terör örgütü YPG/PKK elebaşlarından Mazlum Kobani kod adlı Ferhat Abdi Şahin ABD’nin ardından Rusya’dan da yardım için dilendi. Türk ordusu, Suriye'ye kara harekâtına hazırlanırken köşeye sıkışan YPG terör örgütü ne yapacağını şaşırdı.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye ve Irak'ın kuzeyine yönelik düzenlediği hava operasyonlarının ardından gözler kara harekâtına çevrildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan da daha önce yaptığı açıklamada ''Uygun vakitte teröristlerin tepelerine bineceğiz. Tel Rıfat, Münbiç ve Ayn El Arab'da hiçbir terörist kalmayacak.'' açıklamasının ardından gözler operasyonun açıklanacağı tarihi çevrildi. Bugün toplanacak yılın son MGK'sının ana gündem maddesi olan kara harekâtı PKK/YPG’nin de gündeminde. Öyle ki köşeye sıkışan YPG terör örgütü herkesten yardın dilenmeye başladı.

ABD’DEN İSTEDİĞİ CEVABI ALAMADI RUSYA’YA DÖNDÜ

ABD’den istediği yardığı alamayan YPG terör örgütü bu kez yüzünü Rusya’ya çevirdi. PKK/YPG ağırlıklı SDG’nin sorumlusu Ferhat Abdi Şahin bu kez de Rusya'ya çağrı yaptı.

'RUSYA'YI BU SALDIRIYI DURDURMAYA ÇAĞIRIYORUZ'

Türkiye’nin olası kara harekatından dolayı paniğe kapılan SDG sorumlusu Mazlum Abdi, Rusya'ya seslendi. Abdi Şahin, ''Türkler karada operasyon başlatmakta ısrar ediyor. Bunun için hazırlanıyorlar. Rusya’yı bu saldırıyı durdurmaya çağırıyoruz.'' dedi.

 

YPG bu kez Rusya'ya yalvardı! ile ilgili etiketler Abdulkadir Selvi Rusya YPG
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.