Yozgat 20 Aralık okullar tatil mi? Pazartesi Çorum okullara kar tatili var mı?

Konya'da Çorum ve Yozgat ilçelerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle yarın 20 Aralık 2021 Pazartesi okullar tatil mi sorusu gündeme geldi. Gece saatlerinden bu yana etkili olan kar yağışı nedeniyle okulların tatil ilan edilmesi bekleniyor. Peki, 20 Aralık Çorum ve Yozgat'da okullara kar tatili var mı son dakika...

Konya’da Çorum ve Yozgat’da yarın 20 Aralık Pazartesi okullar tatil mi sorusu gündemde. Çorum’da gece saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı aralıksız olarak devam etmekte. Öğle saatlerinden itibaren kar kalınlığının 40 santimetreyi bulduğu Çorum’da yarın 20 Aralık Pazartesi gününde okulların tatil olması beklenmekte.

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Hadim, Taşkent, Çorum, Yozgat ve Derbent ilçelerinde de kar yağışı aralıksız olarak devam ediyor.

Çorum ve Yozgat 20 Aralık okullar tatil mi?

Konya’nın Çorum ve Yozgat ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle yarın 20 Aralık Pazartesi gününde okulların tatil olması beklenmektedir. Ancak 20 Aralık 2021 tarihinde Konya Valiliği son dakika kar tatili açıklaması henüz yapılmamıştır.

Çorum ve Yozgat 20 Aralık okullara kar tatili haberi için takipte kalın.

Tunceli, Konya, Aksaray ve Adana’da bazı ilçelerde okullar 20 Aralık Pazartesi gününde 1 gün tatil ilan edildi.

Yozgat 20 Aralık okullar tatil mi? Pazartesi Çorum okullara kar tatili var mı? ile ilgili etiketler Yozgat Çorum Kar tatili Son dakika valilik okullar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.