23 yaşındaki YouTuber hayatını kaybetti: Bunu izliyorsanız öldüm demektir!

Dünya çapında milyonlarca takipçisi olan Amerikalı Technoblade adlı Youtuber, kanser nedeniyle hayatını kaybetti. Ölümünü duyuran ise yine kendisi oldu. Hazırladığı veda videosu, ölümünün ardından yayınlandı. Youtuber videoda "Herkese merhaba, ben Technoblade. Eğer bunu izliyorsanız öldüm demektir" diyerek takipçilerine seslendi.

Technoblade kullanıcı adlı Youtuber, ölümünün ardından bir video yayınlandı. Ailesi, 23 yaşında hayata veda eden ünlü fenomenin ölümününü “Şimdilik hoşçakalın inekler” başlıklı duygusal bir videoyla duyurdu. 

Videoda önce babası görülüyor ve oğlunun bir mesajı olduğunu söylüyor. Ardından da Technoblade kısa bir açıklama yapıyor.

23 yaşındaki YouTuber hayatını kaybetti: Bunu izliyorsanız öldüm demektir!

"HAYATIMIN EN MUTLU YILLARIYDI"

Ünlü YouTuber videonun başında, "Eğer bu videoyu izliyorsanız öldüm demektir" sözleriyle takipçilerine seslendi. Diğer taraftan, paylaşımları boyunca gerçek kimliğini gizleyen Technoblade, bir dakikalık videoda gerçek adının Alex olduğunu söylüyor. "Yüzlerce hayatım daha olsa, yine Techoblade olmayı seçerdim çünkü bunlar hayatımın en mutlu yıllarıydı” ifadesini de kullanıyor.

23 yaşındaki YouTuber hayatını kaybetti: Bunu izliyorsanız öldüm demektir! - Resim : 2

Ünlü YouTuber, açıklamasını “Technoblade oyun dışı” diyerek bitiriyor.

 12 milyondan fazla takipçisi olan Technoblade'e geçen sene ağustos ayında kanser teşhisi konulmuştu.

23 yaşındaki YouTuber hayatını kaybetti: Bunu izliyorsanız öldüm demektir! - Resim : 3

23 yaşındaki YouTuber hayatını kaybetti: Bunu izliyorsanız öldüm demektir! ile ilgili etiketler ölüm YouTube Technoblade
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.