Youtuber Adem Metan sosyal medyada gündem oldu: Muhalif isimle yaptığı röportajı açıklamıştı

Radyocu ve Youtuber Adem Metan, Arif Kocabıyık ile yaptığı röportajın duyurusunu yapınca sosyal medyada büyük linç yedi. Tepkiler üzerine yayından vazgeçti

Ünlü radyocu ve Youtuber Adem Metan, muhalif görüşleriyle bilinen ve yaptığı videolar nedeniyle gözaltına da alınan Arif Kocabıyık ile yaptığı röportajı yayınlayacağını Tiwtter hesabından duyurdu Metan'ın, röportajdan bir fragmanı da yayınladığı paylaşıma çok sayıda tepki geldi.

İlave TV adlı Youtube kanalında sert muhalefet yapan Kocabıyık, zaman zama tartışmalı işlere de imza atarak gözaltına da alınmıştı.

Her kesimden kişilerle röportaj yapabileceğini savunan Metan'ın bu hamlesi istediği gibi olmadı. Metan, sosyal medyadan gelen çok sayıda tepki sonrası paylaşımını kaldırarak röportajı yayınlamayacağını duyurdu.

Youtuber Adem Metan sosyal medyada gündem oldu: Muhalif isimle yaptığı röportajı açıklamıştı

Twitter hesabından bir paylaşım daha yapan Metan şu ifadeleri kullandı:

"Dostlarımızı ve bizi sevenleri farkında olmadan da olsa kırmışız. Sizlerden gelen eleştirileri göz önünde bulundurarak röportajı yayınlamama kararı aldım. Tüm eleştirileriniz baş göz üstüne. Saygılarımla."

Metan'ın yayını iptal kararı da çok sayıda tepki alarak Twitter'da TT oldu.

Youtuber Adem Metan sosyal medyada gündem oldu: Muhalif isimle yaptığı röportajı açıklamıştı ile ilgili etiketler Adem Metan Arif Kocabıyık Sosyal Medya tepki
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.