Ermenistan'ın gerçek yüzünü gösteren TV 100'ün canlı yayınını kapattılar!

YouTube, Ermenistan'ın Azerbaycanlı sivilleri hedef alan saldırılarını dünyaya duyuran TV100'ün canlı yayınını kapattı. Haberi sosyal medyada duyuran 3N Medya Grup Başkanı Murat Kelkitlioğlu, ''Görülmemiş rezalet! Bu sansüre rağmen, gerçekleri yayınlamaktan geri adım atmayacağız! Azerbaycan’ın yanındayız!'' ifadelerini kullandı.

Ermenistan'ın işlediği kanlı katliamları dünyaya duyuran TV100'ün canlı yayın kanalının YouTube tarafından kapatıldığı öğrenildi.

Skandal gelişmeyi sosyal medya hesabından duyuran TV 100'ün bağlı olduğu 3N Medya Grup Başkanı Murat Kelkitlioğlu, ''İşgalci Ermenistan'ın sivillere yönelik saldırılarını haber yaptığımız için YouTube, TV100'ün canlı yayınını kapattı! Görülmemiş rezalet! Bu sansüre rağmen, gerçekleri yayınlamaktan geri adım atmayacağız! Azerbaycan'ın yanındayız!'' ifadelerini kullandı.

Ermenistan'ın gerçek yüzünü gösteren TV 100'ün canlı yayınını kapattılar!

''ERMENİSTAN'IN ŞİKAYETİ ÜZERİNE KAPATILDI''

Öte yandan TV 100 muhabiri Burak Ersemiz, Ermenistan'ın Azerbaycan'a karşı işlediği savaş suçlarını yayınladıkları için Youtube'un TV 100'ün canlı yayın kanalını kapattığını açıkladı.

Kanalın Ermenistan'ın şikayeti üzerine alındığını söyleyen Esremiz mesajında; ''Ermenistan ordusunun Azerbaycan'da islediği insanlık ve savaş suçlarını başından bu yana dünya kamuoyuna en iyi şekilde vermeye çalışan TV100'e ait Youtube kanalı Ermenilerin şikayeti üzerine kapatıldı. Ne yazık ki Youtube katliamlara destek çıktı.Sizlerle de paylaşmak istedim.'' ifadelerini kullandı.

Ermenistan'ın gerçek yüzünü gösteren TV 100'ün canlı yayınını kapattılar! - Resim : 2

HEMEN YENİ YAYIN AÇTILAR

TV 100'ün yaşanaN gelişme üzerine Youtube üzerinden yeni bir canlı yayın kanalı kurduğu öğrenildi.

Ermenistan'ın gerçek yüzünü gösteren TV 100'ün canlı yayınını kapattılar! ile ilgili etiketler TV100 YouTube Ermenistan Azerbaycan sansür murat kelkitlioğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.