YouTube Shorts videoların süresi uzatıldı!

YouTube'da 15 saniye süre izleme süresi bulunan Shorts videolar artık 1 dakikaya çıkarıldı. Shorts video oluşturmak isteyenler artık 1 dakikaya kadar kullanma hakkı elde edebilecekler.

TikTok ile hayatımıza giren Shorts videolar artık hemen hemen tün platformlarda kullanılmaya başladı. Dikey ve aşağı indirebilme özelliği ile kullanıcıların daha çok keyif aldığı bir yöntem. YouTube Shorts üzerinde 15 saniye ile sınırlanan lisanslı müziklere güncelleme yapıldı.

YouTube Shorts videoların süresi uzatıldı!

YouTube tarafından yapılan açıklamaya göre 15 saniye sınırı olan Shorts videolara lisanslı müziklerin 30-60 saniye arasında kullanılabileceği bildirildi. Böylece 15 saniye sınırı kalkmış oldu ancak lisans sözleşmeleri gereği bazı parçaların 15 saniye ile sınırlı kalacağı ifade ediliyor.

Kullanıcılar Shorts videoları hazırlarken hangi parçalarla süreyi 1 dakikaya kadar uzatabileceğini görecek. Özelliğin ne zaman geleceği hakkında YouTube, önümüzdeki haftadan itibaren Android ve iOS uygulamalarına sunulacağı açıkladı.

Gelecek yıldan itibaren YouTube'da reklam gelirlerinin paylaşılması, kanal sahiplerinin alış veriş linkleri verebilmesi gibi yenilikler sunulacak.

YouTube Shorts videoların süresi uzatıldı! ile ilgili etiketler YouTube
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.