YouTube mp3 çevir!

YouTube mp3 çevir! Herkes sevdiği şarkıları cep telefonunda taşımak ister. Bir yere giderken, boş zamanlarında ya da beklerken müzik dinlemek isteyen kişiler, her zaman o parçalara ulaşamayabiliyor. Böyle zamanlarda YouTube gibi alternatif mecralara başvuran vatandaşlar, bu uygulamaların internet paketini bitirmesinden şikayetçi oluyor. Buna çözüm olarak sevilen besteleri indirmeyi düşünenler, dönüştürme linklerini aramaya başladı. İşte YouTube mp3 çevir! Detaylar haberimizde...

YouTube mp3 çevir! Müzikseverler bazı zamanlar hoşlandıkları parçalara ulaşamıyor. Bu anlarda Spotify ya da YouTube gibi farklı platformları kullanırken interneti azalan telefon sahipleri, bu duruma bir çözüm yolu aramaya başladı. Vatandaşlar sevdikleri müzikleri dinlemek için videoyu, şarkı formatında indirme linkini merak ediyor. İşte YouTube mp3 çevir! Ayrıntılar sitemizde...

YouTube mp3 çevir!

flvto linki için tıklayınız...

onlinevideoconverter linki için tıklayınız...

youtube mp3 linki için tılayınız...

2conv linki için tıklayınız...

mp3.support linki için tıklayınız...

FARKLI ALTERNATİFLERLE YOUTUBE MP3 DÖNÜŞTÜRÜCÜ

YouTube‘daki paylaşımları MP3 haline getirmek için çeşitli alternatifler bulunuyor. Bunlardan ilki, program aracılığı ile gerçekleştirmek… Bunun için DVD Video Soft tarafından son haline getirilen Free YouTube to MP3 Converter adlı programı kullanabilirsiniz. Programı bilgisayarınıza indirdikten sonra dönüştürmek istediğiniz videonun linkini kopyalayıp programdaki boş çubuğa yerleştirip butona tıklayın. Devamında sağ alt taraftaki “indir” komutuna basarak işlemi tamamlayabilirsiniz.

TARAYICI EKLENTİSİYLE YOUTUBE İÇERİKLERİNİ MP3’E DÖNÜŞTÜRME

Tarayıcı eklentisi ile YouTube içeriklerini MP3’e dönüştürebilirsiniz. Bunun için Mozilla Firefox tarayıcınıza, gerekli eklentiyi yüklemelisiniz. Ancak bu eklenti Chrome’da bulunmadığı için kullanmanız mümkün olmaz. Devamında Firefox ile YouTube‘dan istediğiniz videoyu açıp alt kısmında bulunan “YTMP3 – Download as MP3” yazısına tıklayın. En son mavi renkte göreceğiniz ”Download” komutunu onaylayarak işleminizi tamamlayabilirsiniz.

İNTERNETTEN YOUTUBE İÇERİKLERİNİ MP3’E DÖNÜŞTÜRME

İnternet üzerinden ise dönüştürme işlemini, istediğiniz videonun linkini kopyalayıp indirme adresinde “Download” edip tamamlayabilirsiniz.

YouTube mp3 çevir! ile ilgili etiketler YouTube
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.