Youtube fenomeni Galata Köprüsü’nden geminin üstüne atladı! Saniye saniye kamerada...

Sosyal medyada beğeni uğruna çekilen tehlikeli videoların ardı arkası kesilmiyor. Son olarak hem kendini hem diğer insanların hayatını tehlikeye atan Yunus Emre Özer, Galata Köprüsü'nden hareket halindeki tur gemisinin üzerine atladı.

Yunus Emre Özer beğeni için çektiği tehlikeli videolarla hem kendini hem de diğer insanları tehlikeye sokmaya devam ediyor. 

DAHA ÖNCE DE METROBÜSÜN ÜZERİNDE YOLCULUK YAPMIŞTI

Metrobüs ve otobüsün üzerine çıkarak yaptığı tehlikeli yolculuklarıyla tepki çeken Özer bu kez de Galata Köprüsü üzerinden hareket halindeki tur gemisine atladı. O anları kayıt altına alan Özer, sosyal medyada yayınladığı görüntülerde ilk olarak köprü korkuluklarına tırmanıyor, daha sonra köprünün altından geçen geminin üzerine atlıyor.

 

GÖREVLİLER TEPKİ GÖSTERDİ

Görevliler tarafından farkedilen Özer, güverteye indirilip ardından kaptan köşküne götürülüyor. Videoda görevlilerin, gence tepki gösterdiği anlar da saniye saniye görülüyor.

Youtube fenomeni Galata Köprüsü’nden geminin üstüne atladı! Saniye saniye kamerada... ile ilgili etiketler Galata Köprüsü Gemi YouTuber Fenomen

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.