Youtube, Fahrettin Altun'un bu konuşmasını sansürledi

YouTube, Cumhurbaşkanı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'a da sansür uyguladı. Altun'un Şehit Diplomatlar Sergisinde yaptığı konuşmayı kaldıran Youtube'un gerekçesi “nefret söylemi” oldu. Altun bu karara tepki gösterdi: Bu çifte standarttır, bu riyakarlıktır.

YouTube, Cumhurbaşkanı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un Şehit Diplomatlar Sergisinde yaptığı konuşmaya sansür uyguladı. Sosyal medya devinin “nefret söylemi” gerekçesini öne sürdüğü konuşmanın videosunu ÜlkeTV’nin hesabından kaldırdı.

Youtube, Fahrettin Altun'un bu konuşmasını sansürledi

Twitter'dan konuşmanın videosunu paylaşan Altun, "İslama ve Müslümanlara yönelik nefret söylemlerini görmezden gelen, terör örgütlerinin kara propagandalarına kolaylıkla alan açan YouTube, Türk diplomatlarımızı şehit eden katil teröristlerle ilgili söylediklerimizi nefret suçu! sayıyor." dedi.

YouTube sansürüne ilişkin açıklama yapan Fahrettin Altun şunları söyledi:

“Üzülerek belirtmek istiyorum ki, Şehit Diplomatlar Sergisinde yaptığım şu konuşma YouTube tarafından sansürlendi. Bu konuşma, sözüm ona nefret söylemi içeriyormuş. Lütfen kulak verin ve siz karar verin. Bu çifte standarttır, bu riyakarlıktır.

İslama ve Müslümanlara yönelik nefret söylemlerini görmezden gelen, terör örgütlerinin kara propagandalarına kolaylıkla alan açan YouTube, Türk diplomatlarımızı şehit eden katil teröristlerle ilgili söylediklerimizi nefret suçu! sayıyor.

Hoşunuza gitsin ya da gitmesin, her fırsatta terörün dili, dini, ırkı olmadığını söyleyeceğiz. Bir kere daha gördük ki her alanda olduğu gibi medya ve iletişim alanında da yerli ve milli platformlara ihtiyacımız var. Yaşasın Hakikat!”

 

Youtube, Fahrettin Altun'un bu konuşmasını sansürledi ile ilgili etiketler Fahrettin Altun YouTube sansür

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.