"Satılma ihtimali iyice azaldı"

Futbol yorumcusu Serdar Ali Çelikler, Galatasaray'dan ayrılması gündemde olan Belhanda'nın Başakşehir maçındaki performansıyla takımdan ayrılma ihtimalinin iyice azaldığını yazdı.

HaberTürk yazarı Serdar Ali Çelikler, Younes Belhanda'nın satılma ihtimalinin iyice azaldığını yazdı. Çelikler, Medipol Başakşehir-Galatasaray maç yazısında, "Feghouli'yi savunma arkasına kaçıran aşırtma pasları atan Belhanda nefis de bir gol atarak bence satılma ihtimalini iyice azalttı" ifadelerini kullandı.

TERİM'DEN HİÇ GÖRMEDİĞİMİZ HAMLE

Çelikler'in yazısından ilgili bölüm şöyle:

"Galatasaray ligimizde "başka" bir şey yapmaya çalışan 2 takımdan biri. Diğeri de Gaziantep. Genel olarak tüm ama tüm teknik adamlarımız 4-2-3-1 denen aslen 4-5-1 olan versiyonla; savunma önünde 2 defansif bir ayağı iyi (ne demekse) oyuncuyla diziliyor. Öndeki 3'lü de yanlış anlamayın rakip bekleri kovalasın diye konuyor. Neredeyse 1.5 hücumcu ile sahaya çıkıyorlar ve kaleyi bulan isabetli şut sayısı en kısır lig bizim ligimiz oluyor. Sumudica ilerideki kaliteli 2 oyuncusunu 3 tane yeteneksiz pir pir ile desteklemek için savunmasını beşliyor. Onun da farkı o. Ama Fatih Terim ilk defa; kendi diziliş repertuarında hiç görmediğimiz bir biçimde bu seneye başladı.

4-1-4-1 oynuyorlar ve Taylan ile de oyun kurmuyorlar. Oyuna çıkarken iki stoperini kullanıyor ve bir evvelki seneden farklı olarak oyun kurabilen bekleri olmaksızın bu işi kotarıyor. Çünkü öndeki 5'li (Falcao da dahil) hızlı tek pas oyununu son derece iyi yapabiliyor. İlk haftaya göre biraz sallanan Emre Kılınç'ın bir iki pozisyonu hariç bu adamlara top geldi mi kaptırmıyorlar. Kaptırınca da geri koşma hızları gayet iyi. Demek ki fizik olarak da iyi çalışmışlar. Gaziantep maçından farklı olarak pek üretken değillerdi ama yeterince pozisyon buldular ve iyi değerlendirdiler. Feghouli'yi savunma arkasına kaçıran aşırtma pasları atan Belhanda nefis de bir gol atarak bence satılma ihtimalini iyice azalttı."

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

"Satılma ihtimali iyice azaldı" ile ilgili etiketler Galatasaray serdar ali çelikler younes belhanda
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.