Belhanda için dudak uçuklatan teklif ve Galatasaray sürprizi...

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, bu yaz kadroya kattıkları Galatasaray'ın eski yıldızı Younes Belhanda için Çin'den "dudak uçuklatan teklif" aldıklarını açıkladı. Sancak, Galatasaray'ın yeni transferlerinden birini de Belhanda'yı arayarak Sarı-Kırmızılı takıma geri çağırdığını söyledi.

Süper Lig'deki ilk sezonunda 24. haftaya 40 puanla 3. sırada giren Adana Demirspor'da Beşiktaş maçı hazırlıkları sürüyor. Mavi Şimşekler bu maçı da kazanarak İstanbul'daki 3-0'dan 3-3'e getirdikleri ama kazanamadıkları maçın rövanşını almak istiyor.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Beşiktaş maçı öncesi Milliyet gazetesine çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sancak'ın sözlerinden satırbaşları şöyle:

"Çin'den Belhanda'ya teklif geldi. Rakamı söylesem dudaklarınız uçuklar. Ama futbolcu gitmek istemezse ne yapacaksın. Hatta şöyle söyleyeyim, Galatasaray'ın yeni yapmış olduğu bir transfer Belhanda'yı aramış. Gel burada tekrar beraber oynayalım demiş. Bunlar oluyor."

DELE ALLİ AZ KALSIN GELİYORDU

"Dele Alli'nin ağabeyi Türkiye'ye geldi. Ağabeyiyle hemen hemen her noktada anlaştık. Eğer Lampard Everton'a giderse kardeşini de oraya götürecekti. Peki dedik olmazsa 1.5 yıllığına bize getirirsin. Lampard, Everton'a gidince orası oldu tabii. Ama sağlık olsun, ileride olur. Böyle bir oyuncuyu Türk sporseverlere seyrettirmek arzumuzdu."

"Sırada bekleyen uluslararası röportajlarımız var. Mutlu oluyorum. Neticede Belhanda, Balotelli, Murat Sancak gibi isimler geçiyor ama Adana geçiyor asıl. Adana'nın, Türkiye'nin reklamını yapıyorsunuz. Ne mutlu bize."

"Balotelli gibi yok olma noktasına gelmiş bir oyuncuyu getiriyorsun o oradan milli takıma gidiyor. Hadi bir haber vereyim size. Belki Beşiktaş maçına İtalya milli takım hocası Mancini gelebilir. Bunlar çok önemli. 3-4 kulüp var bizimle işbirliği yapmak isteyen. Manchester City ile çok iyi bir ilişkimiz var. Bunlar güzel şeyler, bunları yapmamız lazım."

Belhanda için dudak uçuklatan teklif ve Galatasaray sürprizi... ile ilgili etiketler Adana Demirspor younes belhanda murat sancak
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.